Wilt u meer begeleiding bij het sporten? Kies voor Inshape!

Extra begeleiding bij het sporten

Inshape is de stok achter de deur wanneer u begeleiding nodig heeft bij sport en leefstijl. Veel mensen nemen zich voor om te gezonder te gaan eten en meer te gaan bewegen. Toch missen ze vaak dat extra steuntje in de rug, waardoor ze hun doelen niet bereiken. Het Inshape programma geeft dat u net het beetje extra begeleiding dat u nodig hebt. U gaat sporten onder begeleiding van een personal trainer. Inshape zorgt ervoor dat u uw doelen in korte tijd kan bereiken.

Sport en voeding

Verschillende pakketten

Bij het Inshape programma kunt u kiezen voor verschillende pakketten. Tijdens de intake met de personal trainer gaan we kijken welk pakket het beste bij u past.

Aantal wekenMinuten per trainingAantal trainingenPrijs per 4 weken
123012€ 111,70
124512€ 168,10
126012€ 224,50
123024€ 206,45
124524€ 319,10
126024€ 393,65

Bovenstaande pakketten zijn inclusief onbeperkt fitness en het gebruik van onze eGym cirkel. De intakekosten zijn € 35,-. Om een sneller en blijvend resultaat te boeken adviseren wij om in gesprek te gaan met één van onze gewichtsconsulenten en tevens leefstijlcoaches. Zij kunnen u helpen op het gebied van voeding en het aanpassen van uw leefstijl. Er wordt gewerkt vanuit de driehoek beweging, voeding en ontspanning. Voor de consulten met de gewichtsconsulent is een (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk vanuit de zorgverzekeraar. De vergoedingen kunt u vinden op https://gewichtsconsulenten.nl/vergoeding-via-je-zorgverzekering

Deelnemer Patrick aan het woord

De aanleiding om het Inshape programma te starten was voor mij tweeledig. Enerzijds wilde ik af van een blessure die mij belemmerde om ontspannen en pijnvrij te kunnen hardlopen. De tweede reden was ook een hele duidelijke: ik vond mijzelf te zwaar. Om echt resultaten te gaan behalen was het voor mij belangrijk om eerst samen met Jan en Scout te bepalen wat het voornaamste doel zou zijn. Voor mij heel duidelijk: pijnvrij kunnen sporten. Het afvallen zou dan een soort bonus zijn doordat ik weer veel meer ging lopen. Een trainingsprogramma dat in drie maanden van een rustige start steeds zwaarder zou worden met tijd en aandacht om te checken of mijn kracht toe zou nemen en de pijn structureel zou wegblijven. Daarnaast meer aandacht voor voeding en dan met name de verdeling tussen de opname van koolhydraten, eiwitten en vetten.

Zowel Jan en Scout zijn voor mij belangrijk geweest in het wekelijks afstemmen of we de doelen ook zouden gaan halen. Zwaarder belasten, oefeningen toevoegen, directe feedback tijdens de oefeningen en meerdere reacties per week op mijn bijgehouden voedingspatroon. Soms confronterend, maar altijd met de gestelde doelen voor ogen en volop ruimte om het op mijn eigen manier te doen. Vond het niet altijd makkelijk, maar heb het hele traject van drie maanden als zeer positief ervaren en kan het dan ook aan “iedereen” aanbevelen. Wat ik ook graag wil toevoegen is dat ik mij altijd zeer welkom heb gevoeld door de medewerkers van Physique in deze bijzondere (Corona) tijd.

Tarieven gewichtsconsulent

ProductPrijs
Intake (60 minuten)€ 46,10
Los consult (60 min)€ 46,10
Los consult (30 min)€ 23,05
Pakket half jaar*:
- Intake (60 min)
- 5x consult (30 min)
€ 153,75
Pakket jaar**:
-Intake (60 min)
- 10x consult (30 min)
€ 281,90

Geinteresseerd?

Meld u hieronder aan voor meer informatie!

Aanmelden Inshape
Voornaam
Achternaam
8.2
248 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.2/10

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?