Geen tijd maar wel resultaat behalen? Kies eGym Arnhem!

De eGym is op dit moment de meest innovatieve sportmogelijkheid. Uniek in Arnhem! In trainingen van 2 x 30 minuten per week behaal je gegarandeerd resultaat. Ontdek nu de eGym-cirkel van Physique in Arnhem en wordt weer fit & vitaal.

Wat is de eGym-Cirkel?

De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische krachttoestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al jouw persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. En onderschat het nut niet van krachttraining bij afvallen. Wist je namelijk dat na een krachttraining je lichaam tot 48 uur lang ongeveer 10% meer calorieën verbrandt? En krachttraining kost minder tijd dan duursport. Twee keer per week krachttraining, is effectiever dan vier keer per week 3 kwartier hardlopen.

Waarom trainen op de eGym-Cirkel?

  • Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en uw persoonlijke chipkaart;
  • Effectieve training, slechts 2×30 minuten per week;
  • Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;
  • Altijd & overal inzage in uw trainingsresultaat;
  • Fit & Vitaal in 30 minuten!

Bekijk de video!

Ervaar eGym zelf en boek een gratis proeftraining!

Geef je nu op voor een gratis en vrijblijvende proeftraining. Je mag de eGym maar liefst 6 keer vrijblijvend uitproberen. De eGym-cirkel is geschikt voor iedereen die in korte tijd veel resultaat wil behalen. Let op: Wekelijks maar 10 plaatsen beschikbaar!

Aanmelden proeftraining eGym
Voornaam
Achternaam
Sending

*Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

8.2
248 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.2/10

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?