eGym-Cirkel

Geen tijd maar wel resultaat behalen?

De eGym is op dit moment de meest innovatieve sportmogelijkheid. In trainingen van 2 x 30 minuten per week behaal je gegarandeerd resultaat. Ontdek nu de eGym-cirkel van Physique in Arnhem en wordt weer fit & vitaal.

Wat is de eGym-Cirkel?

De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische krachttoestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al jouw persoonlijke gegevens, zoals uw zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart. Je traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet, zonder wachttijden. En onderschat het nut niet van krachttraining bij afvallen. Wist je namelijk dat na een krachttraining je lichaam tot 48 uur lang ongeveer 10% meer calorieën verbrandt? En krachttraining kost minder tijd dan duursport. Twee keer per week krachttraining, is effectiever dan vier keer per week 3 kwartier hardlopen.

eGym-Cirkel Physique Arnhem

​Waarom trainen op de eGym-Cirkel?

  • Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en jouw persoonlijke chipkaart;
  • Effectieve training, slechts 2×30 minuten per week;
  • Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;
  • Altijd & overal inzage in jouw trainingsresultaat;
  • Fit & Vitaal in 30 minuten!

eGym Premium

Bij Physique kun je ook gebruik maken van eGym Premium! Met de eGym Premium upgrade ga je nog gerichter aan de slag met jouw persoonlijke doel en zul je nog meer resultaat halen! Met het reguliere eGym programma wordt het toestel naar jou gepersonaliseerd en train je op 2 verschillende manieren. Met eGym Premium wordt aan de hand van jouw trainingsdoel, de instellingen en de gekozen intensiteit een schema opgesteld wat na elke zes trainingen veranderd. Je traint op niet twee maar vijf verschillende manieren. Zo blijf je de spieren steeds prikkelen met welk doel je ook hebt.

Abonnementen

Enthousiast geworden? Dan ben je vast ook nieuwsgierig naar de abonnementen die bij de eGym horen. Op de eGym train je altijd met een onbeperkt abonnement. Hiermee kun je ook gebruik maken van de overige fitnessapparatuur en kun je meedoen aan de groepslessen. De abonnementen en tarieven vind je hier.

Bekijk de video!

Ervaar eGym zelf en boek een gratis proeftraining!

Geef je nu op voor een gratis en vrijblijvende proeftraining. De eGym-cirkel is geschikt voor iedereen die in korte tijd veel resultaat wil behalen.

Aanmelden proeftraining eGym
Voornaam
Achternaam
Sending

*Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd verschillen van persoon tot persoon.

Wil je deze les een keer gratis proberen?

8.2
248 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.2/10

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?