JeugdFitness Arnhem

Voor jongeren is fitness een ideale sport, het zorgt o.a. voor minder overgewicht, sterkere botten en sterkere spieren. Door mee te doen met onze jeugdfitness in Arnhem voelt je kind zich fitter en zit lekkerder in zijn of haar vel. Uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie en lenigheid komen allemaal aan bod.

Aangezien het lichaam op jonge leeftijd volop in ontwikkeling is, is het correct uitvoeren van de verschillende oefeningen extra belangrijk voor een veilige en verantwoorde training. Daarom maken we bij Physique op een speelse wijze kennis met fitness en trainen, onder begeleiding van onze fitness trainers. Jeugdfitness is voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar.

Kosten

Prijs PER WEEK3 mnd
Jeugdfitness 1x per week€ 17,50 per 4 weken
Jeugdfitness onbeperkt€ 28,50 per 4 weken

** Kinderen mogen naast de aangeboden en begeleide jeugdfitness lessen, onbeperkt meetrainen met een ouder of andere volwassen begeleider met een geldig sportabonnement. Dit abonnement kan niet in combinatie met een familieabonnement.
* Bovenstaande bedragen worden per 4 weken geïncasseerd en zijn exclusief €5,- borg voor de ledenpas.

Lestijden en instructeur

Bekijk het lesrooster voor de lestijden en de instructeurs. Deze les kan online gereserveerd worden via ons online Virtuagym platform of app.

Interesse? Meld jouw kind aan voor een gratis proefles jeugdfitness

Wil jij je kind helpen fitter en vitaler te worden? Schrijf hem of haar dan nu in voor jeugdfitness bij Physique. Een eerste proefles is altijd gratis.

Aanmelden jeugd fitness
Voornaam
Achternaam
Voornaam
Achternaam
Sending

Wil je deze les een keer gratis proberen?

8.2
248 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.2/10

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?