Algemene voorwaarden

Physique Preventiecentrum BV is aangesloten bij branchevereniging NL Actief en hanteert de door NL Actief opgezette algemene voorwaarden. Deze algemene leveringsvoorwaarden van NL Actief zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg van de Sociaal Economische Raad. Klik hier voor de algemene voorwaarden 2020. Meer informatie over de door ons gehanteerde privacy policy.

Huisregels

Om ervoor te zorgen dat je op een prettige en veilige manier bij ons kunt sporten, hebben we een aantal huisregels opgesteld, waar als onze klanten zich aan dienen te houden.

Meer info aansluiting branchevereniging NL Actief

NL Actief is de branchevereniging van de erkende en ondernemende sport- en beweegbedrijven in Nederland. Bij NL Actief zijn zo’n 1000 locaties met in totaal 2.5 miljoen fitnessconsumenten aangesloten. Daarmee is NL Actief de grootste sportorganisatie van Nederland. NL Actief ontwikkelt en borgt de kwaliteit in de fitnessbranche en draagt eraan bij dat meer mensen aan fitness gaan doen. Meer info: www.nlactief.nl

8.2
248 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.2/10

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?