Re-integratie – bedrijven en organisaties

Preventie- en Medische re-integratietrajecten
Re-integratie met als doel: “Een gezonde geest in een gezond lichaam”

Uit onderzoek blijkt dat veel werkgevers in Nederland niet op de hoogte zijn van de specifieke regels die gelden voor langdurig zieke medewerkers. Hierdoor zijn bedrijven veel geld kwijt aan hoge premies en loondoorbetaling. De volgende voorbeelden illustreren dit. Na twee jaar ziekteverzuim komt de medewerker bij het UWV voor een WIA-keuring. Indien een werkgever voldoende re-integratie-inspanningen heeft gedaan, komt aan de loondoorbetaling weliswaar een einde, maar niet aan zijn kosten voor de medewerker. De werkgever is dan nog 10 jaar lang financieel verantwoordelijk voor de uitkeringslast van de medewerker.

In het geval van onvoldoende re-integratie-inspanningen kan het UWV een loonsanctie opleggen. De kosten kunnen oplopen tot een compleet jaarsalaris per uitgevallen medewerker.

Physique re-integratie Arnhem

TIGRA Arnhem kan u begeleiden bij de consequenties van bovenstaande en dergelijke andere regelgeving. Wij helpen u bij het weer zo snel en goed mogelijk duurzaam re-integreren van uw medewerkers. Maar we werken juist ook vanuit de preventie! TIGRA heeft voor alle risicogroepen en voor iedere werknemer een unieke en adequate aanpak om gezonder te werken. Zo wordt ziekteverzuim voorkomen, is het werk minder belastend, wordt de werknemer fitter en stijgt de productiviteit.

Meer informatie over onze producten en diensten?

Bekijk onze website www.tigra.nl voor meer informatie.

8.2
248 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.2/10

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?