Cliënten via TIGRA aan het woord

“Ik kreeg steeds meer het gevoel van straks ga ik her-integreren, wat inmiddels het geval is”

Vorig jaar ben ik op mijn werk uitgevallen (ziek). Uit de foto’s in ‘t ziekenhuis blijkt dat ik artrose in mijn knieën heb. Na meerdere fysio’s ben ik door de bedrijfsarts naar TIGRA gestuurd, daar kwam ik bij Wouter Timmer terecht. Ik had gelijk ‘n goed gevoel bij zijn manier van benaderen en kennis.
Hij stelde ‘n traject samen waardoor ik al snel vooruitgang waarnam, in tegenstelling tot wat de specialist in het ziekenhuis zei, namelijk “dat werk in de trein kun je wel vergeten”, kreeg ik steeds meer het gevoel van straks ga ik her-integreren wat inmiddels het geval is.

Al met al een hele fijne en bekwame benadering en altijd ‘n luisterend oor want een en ander gaat ook tussen de oren werken als je niet meer goed functioneert. Ik voel me weer een functionele medewerker van NS-reizigers en daar heeft Wouter zorg voor gedragen, top.

Gerard Burgers, NS reizigers

“Pijn hebben mag! “Vanaf dat moment ging het gaspedaal erop”

Na ruim een jaar ziektewet ten gevolge van een val in een diepe kuil, met een schouder fractuur als gevolg, moest ik gaan re-integreren van mijn manager…..Dus ik meldde mij bij TIGRA in Arnhem. Wat ik daar zag was een grote fitness ruimte, en ik dacht, nu moet ik dus gaan fitnessen…….ik had er absoluut geen zin in, maar had niet op Wouter gerekend!!

Na een intake met diverse metingen kwam wel naar voren dat mijn fysieke gesteldheid op dat moment op een behoorlijk dramatisch niveau zat, ik schrok, maar wilde er wel vol voor gaan en dat viel niet mee totdat, (alweer Wouter) zei: pijn hebben mag! Vanaf dat moment ging het gaspedaal erop, om maar in termen van mijn werk als buschauffeur te spreken….
Mede dankzij Wouter kon ik na drie maanden mijn werk als buschauffeur weer hervatten en was ik ook nog eens ruim 10 kilo afgevallen.
Kortom, TIGRA in Arnhem (Wouter)

Dank voor alle mooie momenten, ook die toen ik bij jou op de pijnbank lag in de martelkamer… Ja die hebben ze daar ook, zonder jouw peptalk en de steeds zwaarder wordende trainingen, want dat was ook Wouter, je moest niet zeggen dat het wel ging want je kreeg meteen 10 kilo meer gewicht te verstouwen.
TIGRA staat voor professionaliteit en kennis van zaken en in mijn geval kun je daar ook Wouter invullen.

Arnold Hendriksen, Keolis

Cliënten via het UWV aan het woord

“Nooit gedacht: een nieuwe baan, huis en een gezond lijf !”

re-integratie arnhem

Hieronder het verhaal van Moïra, zij doorliep een succesvol fysiek interventietraject via het UWV.

“Ik zal mijzelf voorstellen, mijn naam is Moïra ben 29 jaar en ben op 29 november 2016 moeder geworden van onze prachtige dochter Olivia. Dit ging allemaal alleen niet zoals verwacht, ik werd vanaf 7 weken zwangerschap al getroffen door bekkeninstabiliteit en nog voor de 20 weken moest ik stoppen met werken (in de horeca). Vanaf dat moment heb ik veel platgelegen en begon de pijn erg zwaar te vallen als ik te veel deed. Ook werd ik tot aan de geboorte enorm goed verzorgd door mijn fysiotherapeut. Na een hele soepele geboorte dacht ik dat ik genezen was (zoals je van veel vrouwen hoort). Helaas bleek dit niet waar.

Vanaf 6 weken was ik qua pijn weer terug bij af en lag ik dagenlang plat en was het verzorgen van onze dochter ongelofelijk zwaar. In februari 2017 kwam ik in de ziektewet terecht een had een afspraak met het UWV. Met fysiotherapie ben ik toen weer begonnen en toen ik met 3 maanden nog weinig resultaat behaalde ben ik echt de mallemolen in het ziekenhuis in gegaan. Hier kwam uit dat er gelukkig niets mis was met mijn zenuwbanen en gewrichten. Maar Nu?

Met mijn fysiotherapeut een plan bedacht. Elke dag een kleine wandeling en spierontspannings-oefeningen. Op den duur kon ik wandelen, kleine stukken maar ik kon het. Tegen juli kon ik dit weer en kreeg wat spieropbouw oefeningen.

In september had ik weer een afspraak bij het UWV en kreeg sporten met een fysiotherapeut aangeboden bij Physique. Dit was precies wat ik nodig had! Na 3 weken kon ik al op een minivakantie 8 km. per dag lopen. Wat een geweldig gevoel. Met 5 weken hebben we de loopband eens uitgeprobeerd en na 2x heb ik voor het eerst gerend. Dit was zo’n overwinning! Inmiddels kan ik 3x 45 sec. rennen (100 meter per keer) een doel wat ik nooit dacht te behalen. Het is bijna weer 29 november nooit gedacht dat ik een nieuwe baan, huis en een gezond lijf zou hebben!

Mijn doelen zijn allemaal behaald en dankzij alle fijne therapeuten van Physique! Dank jullie wel!”

Liefs Moïra

“Ik voel me sterker dan ooit en kan nu op tijd m’n grenzen aangeven.”

Cliënten aan het woord - AngeloIk had last van terugkerende rugklachten waardoor ik mijn toenmalige werkzaamheden niet meer kon uitvoeren. Bij Physique ben ik begeleid om de belastbaarheid van mijn rug te verbeteren en heb ik een psychische training gevolgd om mijn assertiviteit te vergoten. De rugklachten zijn vrijwel verdwenen en ik sta nu steviger in mijn schoenen. Tijdens het traject had ik al een fulltime baan gevonden bij een bedrijf als “duizendpoot”. Het gaat goed met me!

Angelo

“Terugkeer kan ook vooruitgang betekenen. En precies dát heeft Physique voor mij gedaan!”

Cliënten aan het woord - KimMet de juiste begeleiding van begin tot eind, kan ik met oprechtheid zeggen dat ik er sterker uit ben gekomen. Zowel mijn fysieke, als ook mijn mentale gesteldheid, hebben nog nooit zo’n hoogtepunt bereikt! Jullie hebben mij geholpen een sterker en beter persoon te worden op alle vlakken. Mijn dank aan het team binnen Physique. Top”!

Kim

8.2
248 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.2/10

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?