Voeding en leefstijl programma’s in Arnhem

GLI: Gecombineerde Leefstijl Interventie

De GLI richt zich op het verbeteren van de gezondheid door het aanpassen van de leefstijl. De interventie gaat over het gedrag rond voeding, bewegen en ontspanning. Het doel is onder andere om af te vallen en een betere kwaliteit van leven. De opbouw bestaat uit een intake gevolgd door coaching in individuele gesprekken en groepsbijeenkomsten. De GLI wordt 2 jaar lang volledig vergoed uit de basisverzekering.

Afvalprogramma’s

Physique biedt meerdere afvalprogramma’s aan in Arnhem, waaronder afvallen met de E-gym, GET FIT en De Arnhemse Afvalrace waar je 8-10kg kan afvallen in 12 weken.

Rookvrij en Fitter

Stoppen met roken is niet makkelijk, zeker niet als je het alleen moet doen. Daarom biedt Physique het Rookvrij en Fitter programma aan. Een uniek stoppen-met-roken programma waarbij we beweging en leefstijl als basis gebruiken om voor altijd van de sigaretten af te blijven en gezonder, fitter en vitaler te worden.

Diëtist en gewichtsconsulent

Onze diëtist Arnhem biedt jou de passende hulp op het gebied van voeding en advies. Of je nu wil afvallen, aankomen of alleen maar gezond wil leren eten. Heeft u over- of ondergewicht en heeft u persoonlijke begeleiding nodig op het gebied van voeding? Dan kunt u onder andere terecht bij de gewichtsconsulent.

Leefstijlcoaching

Iedereen heeft zijn/haar eigen manier van leven, maar is dit ook de juiste leefstijl om u gezond en fit te voelen? Leefstijl houdt letterlijk ‘de manier van leven’ in. Hierin speelt gezondheid een erg belangrijke rol. Leefstijlcoaching Arnhem helpt hierbij.

Voedingsbegeleiding met de Vytal app

Wil jij de komende maanden fit worden en blijven, op een makkelijke manier? Maak dan kennis met de Vytalapp! Zes weken lang word je gecoacht, mag je gebruik maken van de Vytal maaltijd-app en krijg je eenmalig een persoonlijk beweegschema gericht op jouw wensen en doelen.

8.2
248 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.2/10

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?