Beweegprogramma’s in Arnhem

Hydrotherapie Arnhem

Hydrotherapie is een vorm van oefentherapie die in het water uitgevoerd wordt. Het water is 1.40 meter diep zodat we kunnen staan en lopen. Door te bewegen in water maken we gebruik van de gewichtsloosheid van het lichaam. De temperatuur van het water op locatie van Zwembad Valkenhuizen te Arnhem is tussen de 31 en 32 graden.

Fysio Fitness Arnhem

Fysio Fitness te Arnhem is bedoeld om je te begeleiden tijdens of na je periode van fysiotherapie. Reden voor deelname aan Fysio Fitness kan zijn omdat jouw verzekering geen behandelingen meer vergoedt of omdat je wel bent uitbehandeld maar graag wilt blijven sporten onder intensieve begeleiding van een fysiotherapeut.

Diabetes Fit

Diabetes Fit is een wetenschappelijk onderbouwd beweeg- en leefstijlprogramma voor diabetes patiënten. Het is bedoeld voor mensen met diabetes type I en II. Ook mensen met een verhoogd risico op diabetes kunnen deelnemen.

COPD beweegprogramma

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat doelgerichte lichaamsbeweging goed is voor mensen met COPD. Doelgerichte lichaamsbeweging helpt enorm bij de revalidatie. Hoewel COPD een chronische en progressieve aandoening is helpt het bewegen bij het onderhouden van uw conditie en kracht.

8.2
248 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.2/10

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?