Toonaangevend preventiecentrum in Arnhem

Werken aan jouw doelen in een prettige sfeervolle omgeving met aandacht voor jou. Daarvoor kom je naar Physique!

Al meer dan 25 jaar is Physique in Arnhem een begrip als het gaat om fitness, groepslessen, fysiotherapie, leefstijl en re-integratie. De hoge kwaliteit van het personeel in combinatie met een uitgebreid aanbod aan groepslessen hebben ervoor gezorgd dat vele Arnhemmers met plezier en resultaat al jaren sporten bij Physique. Wij staan voor een hoge kwaliteit op de werkvloer gecombineerd met een uitgebreid aanbod op het gebied van fysiotherapie, leefstijl en training waarbij resultaat gericht werken één van de belangrijkste doelstellingen is. Een gezonde leefstijl wordt steeds belangrijker, maar ook steeds meer wordt duidelijk dat het realiseren van een gezonde leefstijl niet gemakkelijk is. Dit vergt de juiste begeleiding en de juiste ondersteuning, bij Physique Preventiecentrum krijg je deze professionele begeleiding om zo jouw doelstelling op een verantwoorde wijze te realiseren.

NL Actief erkend Preventiecentrum

Physique is officieel NL Actief erkend Preventiecentrum. Een NL Actief Preventiecentrum gaat net een stapje verder dan de reguliere dienstverlening. Hierdoor is Physique optimaal ingericht om mensen met specifieke aandoeningen zoals niet aangeboren hersenletsel, diabetes en obesitas veilig en effectief te begeleiden en trainen. De therapeuten en instructeurs bij Physique zijn opgeleid naar een hoog kennisniveau en werken met protocollen en programma’s die bewezen effectief zijn.

Re-integratie / interventies

In Arnhem is Physique meer dan 20 jaar toonaangevend op het gebied van re-integratie en interventies. Physique helpt zowel particulieren als bedrijven en organisaties, maar ook gemeenten, overheidsinstellingen zoals het UWV en zorg- en letselschadeverzekeraars met uiteenlopende vragen op het gebied van gezondheid, vitaliteit, werk en re-integratie. Ons multidisciplinair team bestaat onder andere uit sportarts, gespecialiseerde re-integratiefysiotherapeuten, psychologen, arbeidsbemiddelaars, voedingsconsulenten en medische fitness instructeurs.

8.2
248 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.2/10

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?