Personal Training in Arnhem

Je kent het gevoel: Je bent vermoeid, je hebt een stressvol bestaan en je hebt het druk. Je ervaart lichamelijke klachten en bent niet tevreden met je figuur. Regelmatig neem je jezelf voor om gezonder te gaan leven, maar toch lukt dit niet. Personal training samen met jouw eigen instructeur is dan dé oplossing. Een personal trainer onderzoekt wat je nodig hebt en maakt samen met jou een plan van aanpak om jouw gezondheid te verbeteren en jouw doelstellingen te behalen. Met het juiste trainingsschema dat afgestemd is op jouw wensen en mogelijkheden zal je snel maar vooral blijvend resultaat behalen. Hiervoor hebben we het programma Inshape ontwikkeld. Inshape zorgt ervoor dat je je doelen in korte tijd kan bereiken.

Onze personal trainers motiveren en stimuleren je om aan de slag te gaan en jouw leefstijl te verbeteren.

Personaltrainer Physique Arnhem

Wat kunt u verwachten?

 • Gezondheidsonderzoeken
 • Testen en meten
 • Personal training in sport en bewegen.
 • Evt. voedingsbegeleiding
 • Mentale begeleiding

Wij werken met programma’s voor verschillende doelgroepen

 • Afslanken en figuurcorrectie
 • Totale fitheid
 • Sportspecifiek trainen
 • Thuis trainen
 • Senioren fitness
 • Lichamelijke klachten/medische fitness

Tarieven

Aantal wekenMinuten per trainingAantal trainingenPrijs per 4 weken
123012€ 111,70
124512€ 168,10
126012€ 224,50
123024€ 206,45
124524€ 319,10
126024€ 393,65

Deelnemer Patrick aan het woord

De aanleiding om het Inshape programma te starten was voor mij tweeledig. Enerzijds wilde ik af van een blessure die mij belemmerde om ontspannen en pijnvrij te kunnen hardlopen. De tweede reden was ook een hele duidelijke: ik vond mijzelf te zwaar. Om echt resultaten te gaan behalen was het voor mij belangrijk om eerst samen met Jan en Scout te bepalen wat het voornaamste doel zou zijn. Voor mij heel duidelijk: pijnvrij kunnen sporten. Het afvallen zou dan een soort bonus zijn doordat ik weer veel meer ging lopen. Een trainingsprogramma dat in drie maanden van een rustige start steeds zwaarder zou worden met tijd en aandacht om te checken of mijn kracht toe zou nemen en de pijn structureel zou wegblijven. Daarnaast meer aandacht voor voeding en dan met name de verdeling tussen de opname van koolhydraten, eiwitten en vetten.

Zowel Jan en Scout zijn voor mij belangrijk geweest in het wekelijks afstemmen of we de doelen ook zouden gaan halen. Zwaarder belasten, oefeningen toevoegen, directe feedback tijdens de oefeningen en meerdere reacties per week op mijn bijgehouden voedingspatroon. Soms confronterend, maar altijd met de gestelde doelen voor ogen en volop ruimte om het op mijn eigen manier te doen. Vond het niet altijd makkelijk, maar heb het hele traject van drie maanden als zeer positief ervaren en kan het dan ook aan “iedereen” aanbevelen. Wat ik ook graag wil toevoegen is dat ik mij altijd zeer welkom heb gevoeld door de medewerkers van Physique in deze bijzondere (Corona) tijd.

8.2
248 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.2/10

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?