Verbeter je hardloopprestaties!

Speciaal voor mensen die hun hardloopprestaties willen verbeteren biedt Physique hardlooptrainingen. Met een persoonlijke benadering en een focus op jouw fysieke capaciteiten gaan we werken aan jouw doelen. Door een hoge mate van autonomie en een fijne toegewijde trainingsgroep valt er ook genoeg te lachen.

De Running Improvement groep van Physique coacht recreatieve- en competitieve atleten naar hardloopevents en doet dat middels vier pijlers. Persoonlijke benadering, het benutten van de fysieke capaciteit, groepscohesie en autonomie. We doen dit met een team van professionals. Middels kracht-techniek-interval- en duurtraining in combinatie met preventief sportmassage en fysiotherapie zorgen we voor een veilig prestatieklimaat. Met voorlichtingen over looptechniek, voeding, fysiologie en schema’s zorgen we voor ontwikkeling bij atleten om veelal zelfstandig te kunnen handelen. Na enkele proeftrainingen en bij het ervaren van een klik, gaan we het gesprek aan met elkaar. Doelen worden uiteengezet en ingepast in het schema. Hierbij gaan we samen kijken welke trainingen passen in jouw agenda. We willen graag een duurzame band opbouwen. Op een gezonde en verantwoorde wijze grenzen verleggen, afstanden vergroten en de nodige PR’s lopen!

Persoonlijke benadering

Doormiddel van de fysieke testen, een op maat gemaakt schema, een voedingsplan en houdingsadvies willen elke atleet voorzien van een persoonlijke plan om zijn of haar doelen te behalen.

Fysieke capaciteit

Deze pijler bestaat uit verschillende componenten: de looptraining, krachttrainging en voeding. Door deze componenten op elkaar aan te laten sluiten kan de atleet optimaal resultaat behalen.

Autonomie

Middels kennisoverdracht over een verscheidenheid aan competenties willen we atleten volledig zelfstandig maken. Structuur is daar een belangrijk hulpmiddel bij. Het moet worden gezien als het schematisch opwerken naar een evenement.

Groepscohesie

Plezier is natuurlijk de drijfveer om bepaalde doelstellingen na te streven. Plezier brengt je, net als voeding en training, op een hoger plan. In groepsverband kan worden gesproken met dezelfde passie en toewijding en er is begrip voor elkaar.

Baantrainingen

Om mee te kunnen meedoen aan de baantrainingen is een basisniveau vereist:

  • Baantraining: Je loopt al een tijd hard en kunt minimaal 5km achter elkaar hardlopen.

Meedoen en kosten

Wanneer je wilt starten met deze hardlooptraining mag je eerst 2 gratis proeftrainingen doen. Enthousiast geworden? Dan zijn de tarieven als volgt:

  • Baantraining 1x per week: € 40,- per 4 weken

Heb je ook een fitnessabonnement bij Physique, dan krijg je op deze trainingen 50% korting.

De trainingen zijn elke maandagavond om 19:15 uur. Na 1 maart zullen de trainingen verschuiven naar woensdagavond 20:00 uur. De duur van de trainingen zijn een uur en een kwartier.

Werksportkaart

Je kunt ook deelnemen aan de groepstrainingen met de werksportkaart. Meld je via onderstaand aanmeldformulier aan voor de training, scan de kaart aan het begin van de training en doe mee!

Aanmelden

Aanmelden hardlooptraining
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
8.2
248 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.2/10

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?