Fitness Arnhem

Individuele Fitness

Physique in Arnhem is een persoonlijk en sfeervol sport- en gezondheidscentrum dat meer plezier biedt bij het behalen van jouw individuele fitness doelstellingen. Wil je bij ons komen sporten, dan geven we je graag een warm welkom! Lees hieronder onder inschrijfprocedure:

Gratis proefweek en adviesgesprek

Als je ergens wilt starten met sporten, wil je natuurlijk zeker weten of de sportschool wel bij je past. Dit snappen wij en daarom mag je bij ons een week gratis de sfeer komen proeven. Om alles uit deze week te kunnen halen, krijg je eerst een intake met een van onze instructeurs. Je krijgt uitleg over alle fitness- en groepslesmogelijkheden bij Physique. Eventuele klachten/beperkingen, medicatie en doelstellingen worden besproken, afsluitend met een trainingsadvies op maat. Wij doen dit op een manier die elke klant de mogelijkheid geeft zijn fitness training en/of groepsles te combineren met de aandacht die hij of zij nodig heeft.

Inschrijven en abonnementen

Ben je enthousiast geworden? Dan kun je je bij ons inschrijven! Kies welk abonnement bij jou past. Onze instructeurs en receptionistes adviseren je graag. Onze abonnnementstarieven vind je hier.

Wanneer je helemaal ingeschreven bent volgt nog een uitgebreide intake, met een uitgebreide gezondheidsanalyse. Daarnaast gaan we dieper in op jouw doelen en wensen. Op basis hiervan maakt de instructeur een persoonlijk trainingsschema voor je, dit in een tweede afspraak aan je wordt uitgelegd.

Fitness

Bij Physique maak je gebruik van een ruim aanbod aan fitnessapparatuur:

  • Cardio: Loopbanden, fietsen, crosstrainers etc.
  • Krachttraining: De nieuwste krachttrainingslijn van Matrix
  • De eGym-cirkel, train je hele lichaam in slechts 30 minuten
  • Een ruim aanbod aan losse gewichten, schijven en olympische stangen
  • Een zwarte mat voor grondoefeningen

Groepslessen

Sport je liever in een groep? Ook dan ben je bij Physique aan het juiste adres. Je kunt met al onze abonnementen gebruik maken van meer dan 70 groepslessen per week. Er is voor ieder wat wils. Kom tot rust tijdens een van onze yogalessen, werk aan je core bij Pilates of maak er een feestje van bij Zumba. Klik hier voor meer informatie over onze groepslessen.

Fitness in groepsverband

Naast individuele fitness bieden wij tevens fitness in groepsverband aan.

Fysio Fitness

Bij fysiofitness sport je onder begeleiding van een fysiotherapeut in een kleine groep van minimaal 3 tot maximaal 10 personen. In goed overleg met jou wordt er gezocht naar de optimale trainingsvormen die rekening houden met jouw klachten. Daarnaast wordt er gekeken naar de mogelijkheden om je weer terug te brengen op het door jou gewenste niveau.

Jeugd Fitness

We geven jeugdfitness in groepsverband, zodat de kinderen een optimale warming-up krijgen en de instructeur iedereen goed kan begeleiden en eventueel corrigeren.

Wil je deze les een keer gratis proberen?

8.2
248 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.2/10

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?