Bodyshape (Low/High)

Niet voor niks ook wel BBB les genoemd!

Een Bodyshape les is een trainingsmethode van een uur, waarin een combinatie gemaakt wordt van een conditie-training met spierversterkende oefeningen, waarbij je zowel grote als kleine spiergroepen traint. In de lessen train je het cardiovasculaire systeem, waarbij je vet verbrandt en een betere conditie krijgt. Ook heeft dit trainingsgedeelte een gunstig effect op je stofwisseling. Populaire spiergroepen zijn vaak benen, billen, en buik, vandaar dat Body Shape lessen in de volksmond ook wel BBB-lessen, (Buik Billen Benen), worden genoemd. Maar bij Physique gaan we een stapje verder. Naast de zeer effectieve oefeningen voor strakkere billen en benen leggen we in de Body Shape lessen ook een accent op core-training.

Kort overzicht

  • Lesinhoud: weerstand(kracht)training, vetverbranding.
  • Lesopbouw: warming up > spierverstevigende oefeningen voor het hele lichaam > cooldown.
  • Deze les is laagdrempelig. Na een swingende warming up pakken we alle spiergroepen van het lichaam aan met behulp van handgewichten en/of dynabands (weerstandtraining). De bewegingen zijn simpel, je ontwikkelt kracht en zelfvertrouwen. Andere resultaten zijn een strakker lichaam en een verbeterde basishouding.
  • Intensiteitniveau: gemiddeld (weerstand zelf te bepalen).

Lestijden en instructeur

We bieden Bodyshape aan in de ochtend en in de avond. De lessen in de avond heten Bodyshape High, de lessen in de ochtend Bodyshape Low. Dit omdat het tempo van de lessen in de ochtend lager ligt dan die van de lessen in de avond. Bekijk hier ons lesrooster voor de lestijden.

Deze les kan online gereserveerd worden via ons online Virtuagym platform of app.

Wil je deze les een keer gratis proberen?

8.2
248 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.2/10

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?