Sporten bij Physique in Arnhem

PHYSIQUE, Centrum voor Sport & Gezondheid in Arnhem, heet je hartelijk welkom! Wij zijn er voor jong en oud, of je nu recreatief aan de slag wilt om gezond en fit te blijven – of een medisch programma wilt volgen om beter te worden: wij zijn je graag van dienst met onze veelzijdige vakkennis, jarenlange ervaring en gezellige gastvrijheid!

Fitness

Bij Physique kun je gebruik maken van een uitgebreid aanbod aan fitnessapparatuur. Voor de cardioliefhebbers zijn er o.a. fietsen, loopbanden, crosstrainers en roeiapparaten. Doe je liever krachttraining? Maak dan gebruik van de nieuwste lijn krachttrainingsapparatuur van Matrix of train met losse gewichten en olympische stangen. Voor grondoefeningen kun je terecht op onze zwarte mat.

Intake

Heb je nog niet zoveel ervaring met fitness? Geen probleem! Ieder nieuw lid krijgt een uitgebreide intake waarin jouw gezondheid, doelen en wensen in beeld worden gebracht. Er wordt een schema voor je opgesteld en uitgelegd, zodat jij voorbereid aan de slag kunt in onze fitnesszaal. Heb je toch nog vragen, dan lopen er altijd instructeurs rond die je graag helpen. Je kunt elke 8 weken een nieuw schema laten maken.

Groepslessen

Sport je liever in een groep? Ook dan ben je bij Physique aan het juiste adres. Je kunt met al onze abonnementen gebruik maken van meer dan 70 groepslessen per week. Er is voor ieder wat wils. Kom tot rust tijdens een van onze yogalessen, werk aan je core bij Pilates of maak er een feestje van bij Zumba. Klik hier voor meer informatie over onze groepslessen.

Personal training

Wil jij één-op-één begeleiding door een gecertificeerde personal trainer, probeer dan Inshape. Inshape is personal training in pakketvorm. Kies welk pakket bij jou past!

Beweegprogramma’s

Heb je een medische aandoening, maar wil je wel graag bewegen? Kies dan voor een van onze beweegprogramma’s. Bij deze programma’s beweeg je in een groep onder begeleiding van een fysiotherapeut. Voor mensen met diabetes en COPD is een speciaal beweegprogramma opgezet. Heb je andere medische klachten, probeer dan eens fysiofitness of hydrotherapie.

Meer informatie:

Intake

Om je veilig en doelgericht te laten sporten bij PHYSIQUE wordt bij ieder nieuw lid een intake gedaan.

Standaard begeleiding / Re-check

Je hebt 1 keer in de 8 weken recht op een recheck en een nieuw schema. Er zijn geen extra kosten, dit geldt gedurende het lidmaatschap.

Gratis BASIS Virtuagym-app

Met onze app heb je toegang tot onze community, basis trainingsschema’s, oefeningen en lichaamswaarden. Daarnaast kun je online groepslessen reserveren. Iedere klant van Physique kan deze app gratis downloaden.

Gratis Pro versie app

Met de Pro versie heb je naast de basis functionaliteiten van de gratis Virtuagym-app toegang tot PRO trainingsschema’s, toegang tot alle 3D animaties, toegang tot volledige voortgangsrapportages en de voedingsapp.

Personal (Leefstijl) Coaching

Elke maand een follow up en evaluatie. Persoonlijke begeleiding bij het bereiken van een duurzame leefstijlverandering door beter te eten, te bewegen en te ontspannen. Meer fitnessbeleving dankzij snelle afwisseling van activiteiten en sneller resultaat door focus op uw doelstelling.

Personal Training

1 op 1 begeleid trainen, volledig gericht op het behalen van jouw doelstelling(en).

Bedrijfsfitness

Begeleiden en ondersteunen van werknemers bij het verhogen van hun belastbaarheid en duurzame inzetbaarheid.

Wil je het zelf een keer proberen? Claim nu jouw gratis weekpas.

Vraag een gratis weekpas aan en we zien je snel bij ons sport- en gezondheidscentrum.

8.2
248 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.2/10

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?