Fysio Fitness Arnhem

Fysio Fitness te Arnhem is bedoeld om je te begeleiden tijdens of na je periode van fysiotherapie. Reden voor deelname aan Fysio Fitness kan zijn omdat jouw verzekering geen behandelingen meer vergoedt of omdat je bent uitbehandeld maar graag wilt blijven sporten onder intensieve begeleiding van een fysiotherapeut.

Fysio Fitness kan worden ingezet bij vrijwel alle klachten die worden behandeld door de fysiotherapeut zoals:

  • Klachten van en aan het bewegingsapparaat. Enkele voorbeelden hiervan zijn schouderklachten, rugklachten en knieklachten.
  • Klachten aan het hart- vaat- en longsysteem.
  • Problemen met overgewicht.

fysiofitness

Tijdens een aantal vaste Fysio Fitness uren wordt je in groepsverband begeleid door een fysiotherapeut. Bij aanvang van het traject wordt door de behandelend fysiotherapeut een richtlijn gegeven over de inhoud en tijdsduur van het programma. Gaandeweg kan dit uiteraard worden bijgesteld. De trainingsdagen en tijden kun je zelf bepalen, wel wordt van je verwacht dat je minimaal één keer per week tijdens een Fysio Fitness uur traint. Dit om enige regelmaat en overzicht in jouw training te houden.
Aan het einde van het Fysio Fitness traject zal een evaluatiemoment worden ingepland bij jouw fysiotherapeut. Uiteraard kun je in overleg met jouw therapeut het programma verlengen of overstappen op een abonnement zonder Fysio Fitness en zo het trainen helemaal zelfstandig voortzetten. Om deel te kunnen nemen aan Fysio Fitness heb je een categorie A abonnement nodig bij Physique.

Wat zijn de voordelen van Fysio Fitness in Arnhem?

  • Begeleiding naar zelfstandig trainen.
  • Begeleiding van een fysiotherapeut of (medische) sportinstructeur, ondanks een mogelijke beperking van je verzekering.
  • Een voor jou verantwoord trainingsprogramma.

Interesse?

Meld je hieronder aan en wij bellen je voor een afspraak.

Aanmelden Fysio fitness
Voornaam
Achternaam
Sending
8.2
248 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.2/10

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?