Jumping fitness

EAT – SLEEP – JUMP – REPEAT

Jumping Fitness is een dynamische conditietraining op speciaal hiervoor ontwikkelde trampolines. Voor de work-out maak je gebruik van traditionele aerobicpassen, die door de veerkrachtige ondergrond niet zo belastend voor de gewrichten zijn, dan wanneer je de oefeningen op vaste ondergrond uitvoert. Het gevoel van balans en coördinatie van het lichaam wordt aanzienlijk verbeterd door Jumping Fitness. Door het spelen met de zwaartekracht worden meer dan 400 spieren aangespannen  en ontspannen – meer dan elke andere duursport!

De Jumping Fitness training is zo ontworpen dat iedereen op eigen niveau aan zijn trekken kan komen. Door de combinatie van snelle, sprintachtige en trage -afkomstig uit de krachttraining- sprongen wordt de vetverbranding van het lichaam sterk aangemoedigd. De complexiteit van de Jumping-oefeningen geeft de garantie om het hele lichaam en/of gedeelten hiervan te versterken. Een essentieel onderdeel van de training is gewijd aan de lichamelijke balans die nodig is en versterkt wordt door de flexibele trampoline. Deze specifieke evenwichtstraining versterkt vooral de diepe rugspieren, die normaal moeilijk te trainen zijn.

Door regelmatig Jumping Fitness te beoefenen zijn in korte tijd positieve resultaten zichtbaar en voelbaar. Je verbrandt drie keer zoveel calorieën als tijdens joggen, maar dankzij de energieke training worden de gewrichten ontzien.

  • Jumping heeft niets te maken met ingewikkelde choreografie. De training is gebaseerd op eenvoudige sprongen, geeft ook beginners voldoening en biedt een training die erg leuk is.
  • Jumping combineert verschillende soorten oefeningen en stretching, zodat alle delen van het lichaam getraind en gerekt worden.
  • Jumping is perfect voor mensen die gewicht willen verliezen, hun lichaam willen verstevigen, hun conditie willen verbeteren en nieuwe energie willen krijgen.
  • Jumping helpt om te ontsnappen aan de dagelijkse stress en dient ter preventie van ziekten.

Lestijden en instructeur

Bekijk hier ons lesrooster voor de lestijden.
Deze les kan online gereserveerd worden via ons online Virtuagym platform of app.

Wil je deze les een keer gratis proberen?

8.2
248 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.2/10

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?