Veel gestelde vragen

Hieronder vind je de antwoorden op de meeste vragen. Klik op de vraag om de bijbehorende antwoorden te tonen. Mocht het antwoord op jouw vraag hier niet bij staan, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Dat kan, je kunt zelfs gratis een weekpas aanvragen via dit formulier! Wij bellen je dan zo snel mogelijk op voor het maken van een afspraak.

Je kunt lid worden door onderstaand contactformulier in te vullen. Wij bellen je dan om een afspraak te maken voor een intake en starterspakket. Een instructeur zal je de eerste 2 keer dat je komt sporten op weg helpen en het inschrijfformulier met je invullen, zodat je een abonnement kunt kiezen dat bij je past.

Klantenservice
Bezig met versturen

Het starterspakket krijg je wanneer je begint met sporten bij Physique. Omdat wij goede begeleiding erg belangrijk vinden is dit verplicht. Het starterspakket bestaat uit 2 afspraken, deel 1 en deel 2. Tijdens deel 1 zal de instructeur met je bespreken wat jouw doelen en voorkeuren zijn. Tevens doet de instructeur een kleine fitheidscheck met je waarbij hij onder andere je bloeddruk, gewicht en conditie meet. Op basis hiervan zal hij een schema voor je maken. Deze wordt uitgelegd tijdens de 2e afspraak. Op deze manier kun je verantwoord starten met een schema dat precies aansluit op jouw doelen en wensen.

Omdat Physique een preventiecentrum is bieden wij naast de reguliere groepslessen en fitness ook beweeggroepen aan. Dit zijn groepen die sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut, zoals de fysiofitgroep. Wanneer je deelneemt aan deze speciale doelgroeplessen onder begeleiding van een fysiotherapeut hoort hier een A lidmaatschap bij. Wanneer je alleen deelneemt aan de reguliere fitness en groepslessen kun je een B lidmaatschap afsluiten.

Ja, wij rekenen eenmalig €35,- inschrijfkosten. Het starterspakket zit bij deze inschrijfkosten in. Tevens betaal je eenmalig € 5,- borg voor de toegangspas.

Wanneer je op vakantie gaat of om andere niet medische redenen tijdelijk niet kunt sporten, kun je het lidmaatschap tijdelijk stopzetten. Dit kan met een maximum van 6 maanden. De eerste pauzering is gratis, bij meerdere pauzeringen in een kalenderjaar wordt € 8,- administratiekosten in rekening gebracht. Let op: Ons ledenadministratiesysteem werkt met een incassoperiode vertraging bij pauzeringen. Dit betekent dat je de eerste maand van de pauzering nog wel betaalt. Hier staat tegenover dat je de eerste maand dat je weer start niks betaalt.
Wanneer je om medische redenen niet kunt sporten kan elk abonnement op elk moment stopgezet worden. Hiervoor worden geen administratiekosten in rekening gebracht. Mocht je een blessure hebben, dan raden we je aan zich aan te melden voor fysiotherapie.

De reguliere lidmaatschappen betaal je altijd per automatische incasso. Het inschrijfgeld en de borg voor de toegangspas kun je ook via de pin voldoen of contant betalen. Wanneer je het abonnementsgeld voor 1 jaar vooruit wilt betalen kan dit wel contant of per pin. Je krijgt dan tevens 5% korting.

Dat kan, je kunt via dit formulier een weekpas aanvragen. Met deze weekpas kunt je een week gratis onbeperkt bij ons komen sporten.

Je kunt je abonnement op elk moment naar een duurder abonnement aanpassen. Wil je een goedkoper abonnement, dan kun je deze met een termijn van 4 weken aanpassen.

Je kunt je lidmaatschap opzeggen door het online opzegformulier volledig in te vullen en te versturen.

Wanneer een factuur onterecht gestorneerd wordt, bijvoorbeeld wanneer er niet voldoende saldo op de rekening staat, dan zijn wij genoodzaakt om 2,50 administratiekosten in rekening te brengen.

Wanneer u 80+ bent kunt u een korting krijgen van 50%. Dit zijn de voorwaarden:

  • Wanneer u start met uw 50% abonnement, dient u een intake voor een healthcheck in te plannen met een van onze fysiotherapeuten. Wij vinden het erg belangrijk dat u op een veilige manier bij ons kunt sporten, de healthcheck draagt hieraan bij. Deze intake wordt vergoed bij een aanvullende verzekering.
  • U dient zelf bij de receptie aan te geven dat u gebruik wilt maken van dit abonnement. Het abonnement gaat in op het moment van aangeven.
8.2
248 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.2/10

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?