• Bekijk ons lesrooster
 • Openingstijden

  OpeningstijdenX

  MAANDAG07.45 tot 22.00 uur

  DINSDAG07.45 tot 22.00 uur

  WOENSDAG07.45 tot 22.00 uur

  DONDERDAG07.45 tot 22.00 uur

  VRIJDAG07.45 tot 21.00 uur

  ZATERDAG08.00 tot 13.00 uur

  ZONDAG08.00 tot 13.00 uur

 • 026 370 0243
 • Contact

Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u de antwoorden op de meeste vragen. Klik op de vraag om de bijbehorende antwoorden te tonen. Mocht het antwoord op uw vraag hier niet bij staan, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Ik wil een afspraak maken om de sportschool te bezichtigen, kan dat?

Dat kan, u kunt zelfs gratis een weekpas aanvragen via dit formulier! Wij bellen u dan zo snel mogelijk op voor het maken van een afspraak.

Hoe kan ik lid worden bij Physique?

U kunt lid worden door onderstaand contactformulier in te vullen. Wij bellen u dan om een afspraak te maken voor een intake en starterspakket. Een instructeur zal u de eerste 2 keer dat u komt sporten op weg helpen en het inschrijfformulier met u invullen, zodat u een abonnement kunt kiezen dat bij u past.

Klantenservice
Bezig met versturen

Wat houdt het starterspakket in?

Het starterspakket krijgt u wanneer u begint met sporten bij Physique. Omdat wij goede begeleiding erg belangrijk vinden is dit verplicht. Het starterspakket bestaat uit 2 afspraken, deel 1 en deel 2. Tijdens deel 1 zal de instructeur met u bespreken wat uw doelen en voorkeuren zijn. Tevens doet de instructeur een kleine fitheidscheck met u waarbij hij onder andere uw bloeddruk, gewicht en conditie meet. Op basis hiervan zal hij een schema voor u maken. Deze wordt uitgelegd tijdens de 2e afspraak. Op deze manier kunt u verantwoord starten met een schema dat precies aansluit op uw doelen en wensen.

Wat is het verschil tussen een A lidmaatschap en een B lidmaatschap?

Omdat Physique een preventiecentrum is bieden wij naast de reguliere groepslessen en fitness ook beweeggroepen aan. Dit zijn groepen die sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut, zoals de fysiofitgroep. Wanneer u deelneemt aan deze speciale doelgroeplessen onder begeleiding van een fysiotherapeut hoort hier een A lidmaatschap bij. Wanneer u alleen deelneemt aan de reguliere fitness en groepslessen kunt u een B lidmaatschap afsluiten.

Rekenen jullie ook inschrijfkosten?

Ja, wij rekenen eenmalig €34,- inschrijfkosten. Het starterspakket zit bij deze inschrijfkosten in. Tevens betaalt u eenmalig € 5,- borg voor de toegangspas.

Kan ik mijn lidmaatschap tijdelijk stopzetten bij vakantie of blessure?

Wanneer u op vakantie gaat of om andere niet medische redenen tijdelijk niet kunt sporten, kunt u het lidmaatschap tijdelijk stopzetten. Dit kan met een maximum van 6 maanden. De eerste pauzering is gratis, bij meerdere pauzeringen in een kalenderjaar wordt € 8,- administratiekosten in rekening gebracht. Let op: Ons ledenadministratiesysteem werkt met een maand vertraging bij pauzeringen. Dit betekent dat u de eerste maand van de pauzering nog wel betaalt. Hier staat tegenover dat u de eerste maand dat u weer start niks betaalt.
Wanneer u om medische redenen niet kunt sporten kan elk abonnement op elk moment stopgezet worden. Hiervoor worden geen administratiekosten in rekening gebracht. Mocht u een blessure hebben, dan raden wij u aan zich aan te melden voor fysiotherapie.

Op welke manier kan ik mijn lidmaatschap betalen?

De reguliere lidmaatschappen betaalt u altijd per automatische incasso. Het inschrijfgeld en de borg voor de toegangspas kunt u ook via de pin voldoen of contant betalen. Wanneer u het abonnementsgeld voor 1 jaar vooruit wilt betalen kan dit wel contant of per pin. U krijgt dan tevens 5% korting.

Kan ik eerst een paar keer uitproberen voor ik een lidmaatschap afsluit?

Dat kan, u kunt via dit formulier een weekpas aanvragen. Met deze weekpas kunt u een week gratis onbeperkt bij ons komen sporten.

Kan ik mijn abonnement tussendoor wijzigen?

Maandabonnementen kunt u elke maand aanpassen. Wanneer u besluit het abonnement te upgraden, dan kan dit op elk moment. Wanneer u het abonnement naar beneden wilt bijstellen dan kan dit met 1 maand opzegtermijn. Bijvoorbeeld: wanneer u het abonnement op 14 juli naar beneden bijstelt, dan gaat dit in per 1 september.

Wanneer u een jaarabonnement hebt kun u deze een jaar na het afsluiten van het abonnement wijzigen. Na 1 jaar lidmaatschap kan dit net als bij de maandabonnementen per maand worden gewijzigd.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

U kunt uw lidmaatschap opzeggen door het online opzegformulier volledig in te vullen en te versturen.

Er is 2,50 administratiekosten in rekening gebracht, waarom is dit?

Wanneer een factuur onterecht gestorneerd wordt, bijvoorbeeld wanneer er niet voldoende saldo op de rekening staat, dan zijn wij genoodzaakt om 2,50 administratiekosten in rekening te brengen.

Kan ik seniorenkorting krijgen?

Wanneer u 80+ bent kunt u een korting krijgen van 50%. Dit zijn de voorwaarden:

 • Wanneer u start met uw 50% abonnement, dient u een intake voor een healthcheck in te plannen met een van onze fysiotherapeuten. Wij vinden het erg belangrijk dat u op een veilige manier bij ons kunt sporten, de healthcheck draagt hieraan bij. Deze intake wordt vergoed bij een aanvullende verzekering.
 • U dient zelf bij de receptie aan te geven dat u gebruik wilt maken van dit abonnement. Het abonnement gaat in op het moment van aangeven.
Over ons | Lesrooster | Klantenservice | FAQ | Vacatures | Voorwaarden | © 2016-2018 Copyrights - Physique Preventiecentrum BV
Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?