Natuurlijke Kracht en Balans met Sportmassages Arnhem en Velp

Welkom bij Physique, waar wij geloven in het bevorderen van jouw welzijn en prestaties door middel van doelgerichte sportmassages. Of je nu een professionele atleet bent die zijn prestaties wil verbeteren, een fanatieke sporter die herstel zoekt na intensieve training, of gewoon iemand die een actieve levensstijl leidt, onze sportmassage-experts staan voor je klaar.

Waarom Sportmassages bij Physique?

  1. Optimale Prestaties:

Onze sportmassages zijn ontworpen om je lichaam voor te bereiden op topprestaties. Door de verbeterde bloedcirculatie en flexibiliteit kun je met vertrouwen en kracht je sportieve doelen nastreven.

  1. Herstel en Ontspanning:

Intensieve training kan leiden tot spierspanning en vermoeidheid. Onze sportmassages richten zich op het verminderen van spierpijn, het versnellen van het herstelproces en het bevorderen van een diepe ontspanning, zodat je snel weer klaar bent voor je volgende uitdaging.

  1. Gepersonaliseerde Aanpak:

Bij Fysiophysique begrijpen we dat elke sporter unieke behoeften heeft. Onze ervaren en gediplomeerde sportmasseurs passen de massage aan op basis van jouw specifieke doelen, fysieke conditie en eventuele blessures.

  1. Professionele Begeleiding:

Ons team van getrainde professionals combineert expertise in sportmassage- en fysiotherapie om een holistische benadering van jouw welzijn te bieden. We luisteren naar jouw wensen en werken samen aan het optimaliseren van je fysieke gezondheid.

Onze Sportmassage Diensten:

Pre-Event Massage:

Bereid je voor op competities en evenementen met een stimulerende massage die je spieren activeert en klaar maakt voor topprestaties.

Post-Event Massage:

Versnel het herstelproces na inspannende activiteiten, verminder spierpijn en bevorder een snel herstel met onze post-event massages.

Onderhoudsmassage:

Een regelmatige onderhoudsmassage helpt blessures te voorkomen, verbetert de flexibiliteit en zorgt voor een algeheel gevoel van welzijn.

Boek jouw massage nu direct online op e-Body.nl

Ontdek de voordelen van sportmassages bij Fysiophysique en investeer in de gezondheid en prestaties van jouw lichaam. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en de weg naar een evenwichtiger, sterker en gezonder lichaam te starten. Boeken kan ook online op https://e-body.nl/afspraak-maken of bekijk meer informatie over de verschillende massages, tarieven en masseurs op www.e-body.nl.

E-Body is sinds 1 december 2023 onderdeel van Physique

e-Body www.e-body.nl heeft onder leiding van Eva Barmentloo de afgelopen 12,5 jaar een sterke reputatie opgebouwd als een gespecialiseerd sportmassagebedrijf met locaties in Arnhem en Velp. Met ervaren sportmasseurs en een focus op klanttevredenheid heeft e-Body een loyale klantenkring opgebouwd. De overname door Physique biedt e-Body de kans om te profiteren van de brede infrastructuur en het gevestigde klantenbestand van Physique in de regio. Lees meer > Persbericht

8.2
248 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.2/10

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?