Small Group Training in Arnhem

Small Group Training is personal training in kleine groepen (maximaal 6 personen) onder begeleiding van een personal trainer. Bij Small Group Training kom je trainen op onze vaste dagen en tijden en train je samen met andere leden. Zie lesrooster.

Trainen op jouw eigen niveau

De Small Group Trainingen zijn zo opgebouwd dat zowel beginners als gevorderden op eigen niveau kunnen deelnemen. De indeling van de training is voor iedere deelnemer afhankelijk van de sportachtergrond en doelstelling.

Voordelen Small Group Training

  • De trainingen zijn op het individu gericht. Door de grootte van de groep (maximaal zes) krijgt iedere deelnemer de benodigde aandacht om resultaat te behalen.
  • Iedere deelnemer streeft samen met andere deelnemers een specifiek doel na. Hierdoor is de motivatie hoog en hebben de trainingen een sociaal aspect.
  • De intensieve trainingen zorgen zijn gericht op conditie en kracht, dit zorgt voor een complete workout
  • Geen extra kosten of duur abonnement. De Small Group Trainingen zijn gratis voor leden!

Ervaringen

“Door de lessen bij Comfort ervaar ik dat ik meer kan, dan dat ik denk. Ze daagt me uit om een stapje extra te zetten. Comfort heeft een goede kijk op de fysieke mogelijkheden van iemand en anticipeert daarop in de training. Daarnaast is ze geïnteresseerd en enthousiast en dat motiveert enorm.” Miquette

“Ik vind de lessen heel leuk om te volgen omdat het enerzijds steeds weer een verrassing is wat we gaan doen, maar tegelijkertijd de lessen (zeker de 3 lessen binnen een week) heel goed op elkaar zijn afgestemd. Daarbij zijn het pittige lessen, wat ik heel prettig vind zodat je aan het eind echt het gevoel hebt dat je intensief gesport hebt en je verbetering boekt. Zeker als oefeningen een tijd lang terugkomen (zoals een tijd geleden het squattten met steeds meer gewicht) zie ik echt vooruitgang. Tijdens de lessen kijk je heel precies mee en geef je goede tips ter verbetering en zo nodig alternatieven voor oefeningen. En daarbij is de sfeer altijd heel goed en is het heel gezellig, dat helpt natuurlijk ook.” Maartje

Wil je deze les een keer gratis proberen?

8.2
248 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.2/10

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?