Zumba Dance

Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans zoals; Salsa, Merengue, Axé, Samba en Cumbia.
Bij Zumba worden fitnessoefeningen op muziek gedaan, dit is te vergelijken met aerobics.

De naam Zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben.

Is Zumba Dance iets voor mij?

Zumba Dance is gericht op het dansen en geschikt voor iedereen die al swingend een volledige workout wil. Als je eenmaal de feestelijke workoutsfeer hebt geproefd, wil je niet anders meer. Vanwege de laagdrempeligheid is Zumba Dance geschikt voor iedereen: jong, oud, man, vrouw, kortom iedereen die van een feestje houdt.

Hoe ziet een Zumba Dance les eruit?

Zumba wordt in een freestyle vorm gegeven. Dat houdt in dat onze instructeurs zelf de choreografen zijn en ook zelf de les verzorgen. Hierdoor zijn de lessen altijd origineel en aangepast op de groep.

Het belangrijkste bij de eerste zumbales is of je er blij van wordt en of je de muziek leuk vindt. Het antwoord van nieuwe deelnemers is aan het eind van de eerste les altijd ja! Zo zie je maar dat plezier bij Zumba altijd voorop staat!

Veel komen ook terug, want hoe vaker je de dansjes doet, des te makkelijker het wordt en meer lol erin krijgt.

Mijn Zumbales bestaat altijd uit 3 warming up nummers, daarna een mix van verschillende latijnse dansstijlen via variabele intensiviteitstraining (intermittent) met op het eind een cooling down.

Naast de 4 basis dansstijlen van Zumba: reggeaton, salsa, merengue en cumbia, maken we ook uitstapjes naar Afrikaans, dancehall, mambo, brazilian funk, soca, bollywood en nog veel meer! We dansen op de aangeboden dansjes van Zumba zelf maar ik breng ook zelf nieuwe choreografieën en liedjes in, dat maakt de les extra uniek!

Lestijden en instructeur

Bekijk hier ons lesrooster voor de lestijden.
Deze les kan online gereserveerd worden via ons online Virtuagym platform of app.

Wil je deze les een keer gratis proberen?

8.2
248 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.2/10

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?