Per 1 juli 2023 neemt Physique Preventiecentrum een deel van Mayke Peters haar gezamenlijke praktijk over: Oefentherapie Kinderen en Volwassenen te Renkum en Heteren. Physique neemt het oefentherapie deel voor volwassenen over. De oefentherapie voor kinderen wordt voortgezet door Mery Hageman onder de huidige naam www.oefentherapiekindvolwassen.nl. We zullen uiteraard met Mery Hageman blijven samenwerken. De oud-eigenaar, Mayke Peters blijft werken bij Physique en onveranderd haar oefentherapie Cesar diensten op de vertrouwde locaties in Renkum en Medisch Centrum Heteren aanbieden, aan het inmiddels trouw opgebouwde klantenbestand.

De overname van de oefentherapiepraktijk voor volwassenen van Mayke Peters past goed in de groeistrategie van Physique om verder uit te breiden. Physique zal in de regio van Arnhem in een straal van 50km een compact netwerk vormen door overnames van kwalitatief hoogwaardige regionale praktijken. De fysiotherapiebranche staat op vele vlakken onder druk. Door de handen in een te slaan sta je samen sterker. De overname van de oefentherapiepraktijk voor volwassenen van Mayke Peters is hier een goed voorbeeld van, want we bieden momenteel nog geen oefentherapie aan. Als oefentherapeut helpt Mayke mensen om een gezonde houding aan te leren en beter en soepeler te bewegen. Ze kijkt naar hoe jij staat en beweegt, hoe je je voelt en naar je dagelijkse activiteiten en stelt op basis hiervan een behandelplan op. Dit zorgt voor een vermindering van lichamelijke klachten die bijvoorbeeld ontstaan door blessures, stress, ziekte of spanning. Mayke Peters biedt een breed scala aan behandelingen en is o.a. gespecialiseerd in:

  • Oefentherapie Cesar voor volwassenen (gezonde houding en beweging)
  • Slaapslimmethode (bij slaapproblemen)
  • Chronische pijn
  • Medical Kinetics

Mayke Peters, oud praktijkhouder: “Ik kijk erg uit naar de overname. Na de overname worden veel zaken gecentraliseerd uitgevoerd en hoef ik mij niet meer bezig te houden met de diverse randzaken als ondernemer. Hier worden we na de overname in ontzorgd en hierdoor kan ik mij volledig focussen op hetgeen ik het liefste doe. Het behandelen en helpen van mijn patiënten in Renkum en Heteren. Doordat Physique ook Fysiotherapie De Waag in Renkum per 1 juli overneemt heb ik er per direct 8 collega therapeuten bij met uiteenlopende specialisaties. Met deze samenwerking kan ik mijn klanten vanaf heden een meer multidisciplinaire aanpak bieden. Een mooi vooruitzicht.”

Directeur van Physique (Eugène Bongers):  “Ook ik ben erg blij met de overname en de versterking van de ervaren oefentherapeut Mayke bij ons multidisciplinaire team van Physique. En Mayke is ook nog eens gespecialiseerd in chronische pijn en het behandelen van slaapproblemen. Een zeer mooie toevoeging. Door de eerdere overname van Fysiotherapie Koenders in Renkum en de aankomende overname van Fysiotherapie de Waag, staat er per 1 juli een samengevoegd multidisciplinair team van 9 therapeuten verdeeld over 3 vestigingen in Renkum. Alle 9 therapeuten zijn zeer ervaren en kundig en hun aanpak en behandelmethodes sluiten perfect aan bij onze werkwijze.

Aankomende jaren worden er naar verwachting nog een aantal fysiotherapiepraktijken uit de regio toegevoegd aan de fysiotherapiedivisie van Physique Preventiecentrum BV. Uitgangspunt hierbij is dat we fysiotherapeuten zo veel mogelijk ontzorgen bij het declareren van de zorgvergoedingen en alles wat komt kijken bij het ondernemen. Daarnaast kunnen we de patiënten een breed scala van specialisaties aanbieden, binnen een multidisciplinair team zoals manuele, kinder-, bekken, oedeem, oncologie, orofaciale, geriatrie, psychosomatische, oefen en arbeids-/ bedrijfsfysiotherapie, sportarts, leefstijlcoaching, osteopathie, diëtetiek en chronische zorg.“

 

8.2
248 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.2/10

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?