Testimonials Personal Training (PT) Physique Arnhem

“Ze konden altijd wel wat vinden wat ik kon verbeteren.”

Het mooie van personal training is dat veel mensen denken dat ze het niet nodig hebben, totdat ze ermee beginnen. Ik heb in een periode van twee maanden zoveel geleerd over je houding, ademhaling, voeding en hoe je lichaam in elkaar zit. Ookal dacht ik de oefening goed uit te voeren. Ze konden altijd wel wat vinden wat ik kon verbeteren. Deze kleine verbeteringen hebben ervoor gezorgd dat ik mijn fitheid weer terug heb gekregen die ik in de pandemie heb verloren. Pijntjes die ik eerst had zijn verdwenen.

Daarnaast is voor mij de persoonlijke connectie erg belangrijk. Lekker over van alles praten, maar vervolgens wel trainen. Er wordt naar je geluisterd en als je een bepaalde oefening niet fijn vindt wordt er gekeken naar een alternatief die wel bij je past.

Over het algemeen zie ik de personal training als een stok achter de deur. Het lukte mij niet om zelf de discipline op te brengen om mijzelf verder te pushen. Je wordt gemotiveerd om nieuwe grenzen te bereiken en je merkt dat er veel meer in jezelf zit, dan dat je eigenlijk had gedacht.

Joep

“Vanaf het eerste contact gaf het mij een goed gevoel.”

Na een gecompliceerde enkelbreuk heb ik mij aangemeld bij sportschool Physique . Vanaf het eerste contact gaf het mij een goed gevoel. De persoonlijke begeleiding van twee maal 12 weken heeft mij veel gebracht. Mijn conditie is sterk verbeterd ben 6 kilo afgevallen en heeft mij er toegebracht om weer een lidmaatschap aan te gaan. De begeleiding van mijn persoonlijke trainster heeft mij als 72 jarige het gevoel gegeven dat het goed zou komen.

José

“Ik zit nu in week 7, en ik merk nu al dat kleren mij weer beter zijn gaan zitten, en dat mijn conditie sterk is verbeterd.”

Ik ben begonnen met personal training, omdat ik niet helemaal tevreden was met mijn lichaam. Ik worstelde hier al een tijdje mee en had al heel veel dingen geprobeerd om af te vallen, maar niks had het gewenste resultaat. Ik wou graag op een goede manier met een gezonde mindset mijn lichaam gezonder maken. Hier had ik hulp bij nodig. Daarom ben ik naar Physique gestapt voor een traject van 12 weken, waar ik eens in de week samen met Marina train. Ik heb oefeningen en een dieetplan gekregen om thuis aan te werken. Ik zorg er in ieder geval voor dat ik nog minstens een andere keer per week sport, en het liefst zelfs twee keer. Meestal sport ik dus totaal 3 keer per week.  Ik zit nu in week 7, en ik merk nu al dat kleren mij weer beter zijn gaan zitten, en dat mijn conditie sterk is verbeterd.  Aan het begin van mijn traject is onder andere mijn gewicht bepaald, mijn vetpercentage en de hoeveelheid spiermassa. Dan gaan we aan het einde nog een keer meten en dan met elkaar vergelijken.

Sandrijn

“Ik waardeer de no-nonsens-aanpak, de oprechte interesse en de vrolijke noot van de trainingen.”

“Ik ben een aantal maanden geleden begonnen met Personal Training bij Physique. Vanwege allerlei omstandigheden was mijn fysieke energie en kracht erg afgenomen en kon ik maar moeilijk de concentratie en puf vinden om een manier te vinden die me helpt weer op te bouwen. Voorzichtig genoeg om mijn grenzen te bewaken en uitdagend genoeg om echt vooruit te komen. Matthijs heeft me hierin erg ondersteund. Elke keer verrast hij me met een gevarieerd programma en kijkt heel goed allemaal kan en waar meer mogelijk is. Binnen enkele maanden ben ik flink vooruitgegaan in kracht, conditie en energie; meetbaar, maar vooral voel ik dit ook steeds meer. Ik waardeer de no-nonsens-aanpak, de oprechte interesse en de vrolijke noot van de trainingen. Mentaal doet me dit heel goed, net als de succesbelevenissen die ik regelmatig heb. Super vind ik de bijzondere aandacht voor de houding en correcte uitvoering van bewegingen én de koppeling van oefeningen met thuissituaties. Als mijn zoontje nu op het schoolplein op me afrent, sta ik onbewust al veel steviger en verheug me nog meer op zijn sprong in mijn armen.”

Meer info Personal Training (PT) te Arnhem

Lees hier meer over Personal Training bij Physique te Arnhem.

8.2
248 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.2/10

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?