Persbericht: Physique Preventiecentrum BV Versterkt Dienstenaanbod met Overname e-Body Sportmassage

Arnhem, 22 november 2023 – Physique Preventiecentrum BV www.physique.nl, een vooraanstaand regionaal sport- en gezondheidsbedrijf, kondigt met trots de overname aan van sportmassagebedrijf e-Body www.e-body.nl, geleid door Eva Barmentloo. Met ingang van 1 december 2023 wordt e-Body een integraal onderdeel van Physique, versterkend op het gebied van fitness, groepslessen, personal training, fysiotherapie, leefstijlcoaching en re-integratie. Eva Barmentloo en het bestaande team van masseurs blijven actief bij Physique.

De expertise van e-Body sportmasseurs op het gebied van sportmassages, ontspanningsmassages, cupping en dry-needling wordt een waardevolle toevoeging aan het uitgebreide dienstenaanbod van www.physique.nl en www.fysiophysique.nl. Sportmassages zijn nu eenvoudig online te boeken op e-Body Afspraak Maken.

Voordelen voor klanten: De overname brengt aanzienlijke voordelen met zich mee voor zowel bestaande als toekomstige klanten. Een uitgebreider aanbod van gezondheids- en wellnessdiensten wordt nu ondersteund door de gecombineerde expertise van beide organisaties.

Verklaring van Eugène Bongers, directeur van Physique Preventiecentrum BV: “Sportmassages vormen een waardevolle aanvulling op ons dienstenaanbod. Klanttevredenheid blijft onze topprioriteit, en we zijn ervan overtuigd dat deze overname ons in staat zal stellen om onze klanten nog beter van dienst te zijn.”

Voor wie is een sportmassage bedoeld? Sportmassages zijn bedoeld voor mensen die regelmatig sporten of actief zijn in fysieke activiteiten. Ze richten zich op het behandelen en voorkomen van blessures, het verbeteren van de flexibiliteit en het bevorderen van herstel na fysieke inspanning. Sportmassages zijn gunstig voor verschillende doelgroepen, waaronder sporters op alle niveaus, recreatieve sporters, mensen met een actieve levensstijl, personen met spiergerelateerde problemen en voor preventief gebruik.

Voor meer informatie en het direct boeken van sportmassages, bezoek Physique en e-Body Afspraak Maken.

 

8.2
248 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.2/10

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?