Per 1 mei 2023 neemt Physique Preventiecentrum de praktijk Fysiotherapie Stoopendaal over.  www.fysiotherapiestoopendaal.nl. De praktijk is gevestigd in sportcentrum Complete Body te Oosterbeek. Mike Stoopendaal, oud eigenaar van de praktijk, blijft werken bij Physique en onveranderd zijn diensten aanbieden aan het inmiddels trouw opgebouwde klantenbestand in Oosterbeek e.o.

De overname van Fysiotherapie Stoopendaal past goed in de groeistrategie van Physique om regionaal verder uit te breiden. Physique wil in de regio van Arnhem in een straal van 50km een netwerk vormen door overnames van kwalitatief hoogwaardige praktijken. Wij zoeken dan ook overnames van praktijken die dezelfde ambitie hebben en waarbij kwaliteit en innovatie voorop staan. De fysiotherapiebranche staat op vele vlakken onder druk. Door de handen in een te slaan sta je samen sterker. De overname van Fysiotherapie Stoopendaal is hier een goed voorbeeld van. Fysiotherapie Stoopendaal biedt lokaal een breed scala aan behandelingen en is o.a. gespecialiseerd in:

  • Dry Needling
  • Medical Taping
  • Sport specifieke training
  • Fysio fitness
  • Beweegprogramma’s

  Mike Stoopendaal, oud praktijkhouder: “Ik kijk erg uit naar de overname. Ik hoef mij binnenkort niet meer bezig te houden met de diverse randzaken als ondernemer. Hier wordt ik na de overname in ontzorgd en ik kan mij volledig focussen op hetgeen ik het liefste doe. Het behandelen en helpen van mijn patiënten. Dagelijks zie ik mensen in de praktijk die door pijn en/of beperkingen niet kunnen doen wat ze zo graag zouden willen doen. Voor mij is fysiotherapie meer dan alleen behandelen of masseren. Mijn aanpak richt zich naast behandelen en masseren op het nastreven van een gezonde levensstijl. De juiste voeding en voldoende beweging zijn hier onlosmakelijk mee verbonden. Persoonlijke aandacht op basis van oprechte interesse kenmerken mijn aanpak en behandelingen. Door de overname en samenwerking met een groter team van Physique kan ik mijn klanten vanaf heden een meer multidisciplinaire aanpak bieden. Een mooi vooruitzicht.”          

   

   

  Eugène Bongers, directeur van Physique:  “Ook ik ben erg blij met deze overname en met de toevoeging van Mike Stoopendaal bij ons multidisciplinaire team van Physique. Mike is een zeer ervaren en gedreven fysiotherapeut en zijn aanpak en behandelmethodes sluiten perfect aan bij onze manier van werken.

  Dit jaar worden er naar verwachting nog een aantal fysiotherapiepraktijken uit de regio toegevoegd aan de fysiotherapiedivisie van Physique Preventiecentrum BV. Uitgangspunt hierbij is dat we fysiotherapeuten zo veel mogelijk ontzorgen bij het declareren van de zorgvergoedingen en alles wat komt kijken bij het ondernemen. Daarnaast kunnen we de patiënten een breed scala van specialisaties aanbieden, binnen een multidisciplinair team zoals manuele, kinder-, bekkenbodem, oedeem, oncologie, geriatrie, oefen en arbeids-/ bedrijfsfysiotherapie, sportarts, leestijlcoaching, diëtetiek en chronische zorg.“

  8.2
  248 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.2/10

  Heb je een vraag?

  Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


  Chat openen
  Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
  Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?