Vacature ZZP Sportmasseur(s) voor e-Body voor meerdere locaties: Arnhem/ Huissen/ Renkum/ Rheden/Wekerom

Physique biedt via e-Body | energize your Body (www.e-Body.nl) (sport)massages aan op 3 locaties in Arnhem, waarbij een synergie ontstaat tussen e-Body, de sportscholen en/of de fysiotherapiepraktijken. Vanwege de toenemende vraag naar (sport)massages en het succes van de afgelopen 12,5 jaar, zijn onze 4 ZZP sportmasseurs volgeboekt en is uitbreiding van het team gewenst. We zoeken geschikte kandidaten voor Arnhem (bij locatie www.hetsportlokaal.nl), Renkum en Wekerom (Fysiolocatie Physique), Rheden en Huissen (Fysio locatie FMD+ www.fmdplus.nl). Als ZZP Sportmasseur bij e-Body/ Physique ben je verantwoordelijk voor het bieden van professionele sportmassages aan onze cliënten. Je werkt nauw samen met ons fysiotherapieteam om de algehele gezondheid en het welzijn van de cliënten te bevorderen.

Verantwoordelijkheden:

  1. Uitvoeren van sportmassages op basis van de individuele behoeften van de cliënten.
  2. Het bieden van expertise op het gebied van spierherstel en blessurepreventie.
  3. Het evalueren van de gezondheidsgeschiedenis van cliënten en het aanpassen van de massagebehandeling dienovereenkomstig.
  4. Samenwerken met fysiotherapeuten en andere zorgprofessionals om een geïntegreerde benadering van gezondheidszorg te waarborgen.
  5. Klanten adviseren over oefeningen en zelfzorgtechnieken om het herstel te ondersteunen.

Kwalificaties:

  1. Afgeronde opleiding tot sportmasseur (NGS /ESPO).
  2. Registratie als ZZP’er en voldoen aan belasting- en bedrijfsvoorschriften (bij voorkeur aangesloten bij beroepsvereniging).
  3. Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken.
  4. Kennis van anatomie, fysiologie en blessurepreventie.
  5. Flexibiliteit en het vermogen om zelfstandig te werken als sportmasseur.

Locatie: Arnhem, Huissen, Renkum, Rheden, Wekerom.

Aanbod: Als ZZP Sportmasseur bij e-Body/Physique heb je de mogelijkheid om je eigen werktijden te bepalen en te profiteren van een stimulerende werkomgeving waarin professionele groei wordt aangemoedigd. De gewenste locatie is bespreekbaar. Je kunt ervoor kiezen om op één locatie te werken, maar er is ook ruimte om op meerdere locaties te werken. Je komt te werken in een gezellig (fysio)team dat nauw samenwerkt vanuit een open collegiale werksfeer.

Vergoeding: Marktconforme vergoeding als ZZP-er.

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Stuur je cv en motivatie naar eugene@physique.nl. Voor meer info over de vacature kun je bellen naar 026-3700243, contactpersoon Eugène Bongers.

8.2
248 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.2/10

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?