Physique Preventiecentrum BV, onder leiding van eigenaar Eugène Bongers, kondigt met trots de overname aan van Running Improvement, een toonaangevende hardloopclub die recreatieve- en competitieve atleten coacht naar prestaties op diverse hardloopevenementen. Deze overname komt voort uit de gedeelde passie voor hardlopen en de sterke synergie tussen de faciliteiten van Physique en de visie van Running Improvement.

Over Running Improvement:

Running Improvement staat bekend om haar unieke benadering in het begeleiden van hardlopers, gebaseerd op vier pijlers: persoonlijke benadering, benutting van fysieke capaciteit, groepscohesie en autonomie. Het ervaren team van professionals biedt een veilig prestatieklimaat door middel van diverse trainingen, waaronder kracht-, techniek-, interval- en duurtraining. Daarnaast wordt preventieve sportmassage en fysiotherapie ingezet om blessures te voorkomen. De focus ligt op het ontwikkelen van atleten met voorlichtingen over looptechniek, voeding, fysiologie en op maat gemaakte trainingsschema’s.

Vanuit het perspectief van Eugène Bongers:

Eugène Bongers, eigenaar van Physique Preventiecentrum BV, is niet alleen ondernemer maar ook een gepassioneerd hardloper. Hij deelt zijn enthousiasme voor hardlopen en heeft persoonlijk ervaren wat Running Improvement te bieden heeft. Na deelname aan een baantraining van Running Improvement was Eugène onder de indruk van de hartelijke sfeer en de professionele benadering van de ervaren trainers Chris en Frank. Hij waardeert de groep enorm, met leden die niet alleen gezelligheid brengen maar ook indrukwekkende hardlooptijden neerzetten.

Vanuit dit perspectief ziet Eugène Bongers de overname als een kans om de expertise van Physique Preventiecentrum BV te combineren met de passie en professionaliteit van Running Improvement. Hij benadrukt dat de basis van RI niet zal veranderen. Chris en Frank blijven de operationele leiding als trainers behouden, en Physique faciliteert en ondersteunt bij de verdere voortzetting en uitbreiding van de hardloopclub. De naam Running Improvement blijft ongewijzigd.

Met deze overname streven Physique Preventiecentrum BV en Running Improvement ernaar om de hardloopervaring voor leden te optimaliseren en een duurzame, gezonde en gezellige hardloopgemeenschap te blijven bieden. Samen kijken zij uit naar een succesvolle voortzetting van Running Improvement onder de vleugels van Physique Preventiecentrum BV.

 

8.2
248 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.2/10

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?