• Bekijk ons lesrooster
 • Openingstijden

  OpeningstijdenX

  MAANDAG07.45 tot 22.00 uur

  DINSDAG07.45 tot 22.00 uur

  WOENSDAG07.45 tot 22.00 uur

  DONDERDAG07.45 tot 22.00 uur

  VRIJDAG07.45 tot 21.00 uur

  ZATERDAG08.00 tot 13.00 uur

  ZONDAG08.00 tot 13.00 uur

 • 026 370 0243
 • Contact

Afvallen

Verantwoord afvallen bij Physique in Arnhem

Afvallen Arnhem

Physique Arnhem beschikt over een multidisciplinair team dat u helpt met verantwoord afvallen of aankomen en u fitter en vitaler te voelen. Een ervaren team met sportarts, voedingsdeskundigen, diëtisten, (medisch opgeleide) sportinstructeurs en personal trainers staan voor u klaar. Zij bieden u een diversiteit aan mogelijkheden.

Beweeg- en leefstijlprogramma’s

 • Afvallen met eGym – Krachttraining is onlosmakelijk verbonden met afvallen zo blijkt uit vele onderzoeken! Met de unieke eGym cirkel, bestaande uit een slimme combinatie van 8 volautomatische krachttoestellen, kunt u in slechts 2 x 30 minuten per week zeer effectief krachttraining beoefenen. Krachttraining is nog nooit zo leuk en eenvoudig geweest. Probeer het gratis en geheel vrijblijvend uit. Een aanbeveling in combinatie met het BenFit afvalprogramma.
 • Leefstijlcoaching (Gecombineerde leefstijl interventie) – Heeft u een extra stok achter de deur nodig om uw doel te bereiken? Leefstijlcoaching is laagdrempelige begeleiding voor iedereen. De leefstijlcoach is gespecialiseerd in afvallen, op gewicht blijven, aankomen in gewicht, stoppen met roken, sporten en bewegen met een chronische aandoening, ontspanning en reduceren van stress. U wordt dus gecoacht op alles wat met leefstijl te maken heeft. De leefstijlcoach is tevens betrokken bij de GLI, een interventie die wordt vergoed uit de basisverzekering.

Voedingsadvies op maat

Onze diëtisten en gewichtsconsulenten verzorgen intensieve 1-op-1 afslankbegeleiding op maat. Iedereen die wil afvallen, aankomen of gezond wil leren eten is bij Physique te Arnhem aan het juiste adres.
De gewichtsconsulent
De gewichtsconsulent helpt gezonde mensen met overgewicht (of ondergewicht) bij het samenstellen van een gezond voedingspatroon, zodat de doelen behaald worden. Bij de gewichtsconsulent krijgt u een op maat gemaakt voedingsplan, helemaal afgesteld op uw doelen en wensen. Een consult met de gewichtsconsulent kan vergoed worden uit de aanvullende verzekering.
De diëtist
De diëtiste heeft in tegenstelling tot de gewichtsconsulent ook medische kwalificaties. Zij kan daarom naast gezonde mensen, ook mensen met gewichtsproblemen door een medische of psychische oorzaak helpen. Dieetadvisering door een diëtist of voedingsvoorlichting door een diëtist wordt tot 3 uur per kalenderjaar vergoed vanuit de basisverzekering.

Afvallen met een personal trainer

Wilt u een stok achter de deur? Dan is een personal trainer mogelijk iets voor u. Onze personal trainers weten precies hoe u snel en op een verantwoorde wijze kunt afvallen en motiveren u tot uw ideale gewicht bereikt is.Lees verder.

Vergoeding van de kosten

Onze programma’s of ons voedingsadvies op maat wordt mogelijk gedekt door uw verzekering. Meld u geheel vrijblijvend aan voor een van onze afvalprogramma’s en wij nemen contact met u op en informeren u over uw dekking.

Welke afslankmethode past het beste u?

Daar kunt u achter komen met een eenvoudige Afslanktest.

Over ons | Lesrooster | Klantenservice | FAQ | Vacatures | Voorwaarden | © 2016-2018 Copyrights - Physique Preventiecentrum BV
Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?