• Bekijk ons lesrooster
 • Openingstijden

  OpeningstijdenX

  MAANDAG07.45 tot 22.00 uur

  DINSDAG07.45 tot 22.00 uur

  WOENSDAG07.45 tot 22.00 uur

  DONDERDAG07.45 tot 22.00 uur

  VRIJDAG07.45 tot 21.00 uur

  ZATERDAG08.00 tot 13.00 uur

  ZONDAG08.45 tot 14.00 uur

 • 026 370 0243
 • Contact

Fysiotherapie

Fysiotherapie Arnhem, Arnhem centrum en Elst


Physique werkt met een multidisciplinair team dat bestaat uit: sportarts, fysiotherapeuten, osteopaat, voedingsdeskundigen, diëtisten, sportinstructeurs en personal trainers. Doordat we in deze samenstelling werken kunnen we iemand met fysiotherapeutische klachten optimaal begeleiden en zorgen we samen voor verbetering en vooruitgang. Met dit concept zijn we uniek in Arnhem en Elst. Maar liefst zes dagen per week en ook op de maandag-, dinsdag- en woensdagavond kunt u een afspraak maken voor fysiotherapie. Wilt u dat één van onze therapeuten met u contact opneemt voor het inplannen van een afspraak vul dan ons contactformulier in. Fysiotherapie aan huis behoort ook tot onze mogelijkheden.

Physique biedt u de volgende specialisaties:

Fysiotherapie heeft naast hoofdvestiging Arnhem Noord ook een fysiotherapiepraktijk in Elst

Op locatie bij Sportcentum de Studio in Elst – Hoenderik 7 bieden we tevens Fysiotherapie aan. Hiermee heeft Physique 3 toplocaties voor de fysiotherapie.

Voor zowel de fysiotherapie vestiging in Arnhem als Elst is de praktijk direct toegankelijk; een verwijzing van een arts of specialist is niet meer nodig en u hoeft geen lid te zijn van de sportcentra.

Fysiotherapie

Bijna drie miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Zij ervaren lichamelijke klachten die door verschillende oorzaken ontstaan kunnen zijn. Het kan daarbij gaan om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten. Het kunnen ook de lichamelijke gevolgen zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of  door ouder worden. Met behulp van een fysiotherapeut kunt u weer snel in beweging zijn. De fysiotherapeut luistert naar de reden van uw komst en uw wensen tot verbetering. Hij kijkt samen met u naar uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen.

Al onze therapeuten voldoen aan de opleidingseisen van de Wet BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Dit houdt in dat zij allen ook geregistreerd staan in het kwaliteitsregister. Om in dit register te blijven, wordt elke vijf jaar bekeken of de therapeut beschikt over actuele kennis en ervaring. Door middel van opleiding en cursus blijven al onze therapeuten up-to-date en behouden zij hun kwaliteitsregistratie.

Sinds 2006 kunnen patiënten via DTF, Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie, een fysiotherapeut bezoeken. Dit houdt in dat een verwijsbrief van een huisarts of specialist niet noodzakelijk is. De fysiotherapeut voert een screening uit en beslist of verder fysiotherapeutisch onderzoek zonder tussenkomst van een arts geïndiceerd is.  Bij screenen wordt d.m.v. gerichte vragen, tests of andere diagnostische verrichtingen binnen een beperkte tijd (circa 10 min.) vastgesteld of er al dan niet sprake is van een binnen het competentiegebied van de fysiotherapeut vallend patroon van tekens en/of symptomen.

Naast fysiotherapie heeft Physique beweegprogramma’s voor specifieke doelgroepen zoals oa:

 • COPD & Astma – Een beweeg- en fitnessprogramma voor COPD Gold 2, 3 en 4 en Gold 1 / Astma.
 • Diabetes fit – Een bewegings- en leefstijlprogramma voor mensen diabetes
 • Kids-obesitas – Een programma voor kinderen met overgewicht
 • Fitzwanger – Gezond bewegen voor moeder en kind
 • Hartfit – Voor (ex-) hartpatienten die van het leven willen genieten!
 • Moederfit – Actief werken aan het herstel van je lichaam na de bevalling & je snel weer fit voelen na de bevalling!
 • Obesitas – Een bewegings- en leefstijlprogramma voor mensen met overgewicht.
 • Fysiofit – Persoonlijke aandacht van ons multidisciplinair team

 

Op fysiovergoedingen.nl vindt u informatie over de volgende onderwerpen:

– algemene regels voor de vergoeding van fysiotherapie
– de verschillen tussen de basis- en aanvullende verzekering
– het eigen risico bij fysiotherapie in 2018
– de lijst chronische aandoeningen

Aanmelden voor fysiotherapie

Maar liefst zes dagen per week en ook op de maandag- en woensdagavond kunt u een afspraak maken voor fysiotherapie. Wilt u dat één van onze therapeuten met u contact opneemt voor het inplannen van een afspraak vul dan ons contactformulier in. U kunt ook telefonisch aanmelden en/of een afspraak inplannen bij onze receptie via tel.nr. 026-3700243.
aanmelden_fysio2
Over ons | Lesrooster | Klantenservice | FAQ | Vacatures | Voorwaarden | © 2016-2018 Copyrights - Physique Preventiecentrum BV