SPORT 1 MAAND GRATIS

Sluit nu een jaarabonnement af en sport de eerste maand GRATIS! Daarnaast krijg je maar liefst 50% korting op het inschrijfgeld!

JA, IK WIL MEEDOEN!

Aanmelden kan tot 30 september

people profiles

Beperkt aantal plekken. Wees er snel bij!

Physique is een laagdrempelig sport- en gezondheidscentrum voor alle leeftijden. Met maar liefst 80 groepslessen per week is er voor ieder wat wils. Daarnaast kun je onbeperkt gebruik maken van onze uitgebreide fitnessfaciliteiten. Goede begeleiding staat bij ons hoog in het vaandel, wat betekent dat je begint met een uitgebreide intake, zodat we je de aandacht kunnen geven die jij nodig hebt. 

Start nu met sporten bij Physique Arnhem! 

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Met de 1 MAAND GRATIS ACTIE krijg je:

Onbeperkt toegang tot onze fitnessfaciliteiten en groepslessen

Physique biedt meer dan 80 groepslessen in de week aan, waaronder Pilates, Yoga, Jumping Fitness, Les Mills Bodypump, Bodyshape en vele andere lessen. Daarnaast hebben we een uitgebreid aanbod aan cardioapparaten en krachttrainingsmaterialen. Tijdens de uitgebreide intake kijken we wat bij jou past.

De revolutionaire eGym-cirkel

Naast de reguliere fitness en groepslessen kun je bij Physique ook trainen op de revolutionaire eGym-cirkel. Sluit een eGym jaarabonnement af en krijg ook bij dit abonnement de eerste maand gratis! Met de eGym-cirkel train je in slechts 30 minuten je hele lichaam. Ideaal wanneer je een druk leven hebt en toch fit wilt blijven.  


Physique is meer dan alleen een sportschool

Physique biedt meer dan alleen fitness en groepslessen. Heb je bijvoorbeeld ook hulp nodig bij je voeding? Praat dan eens met een van onze gewichtsconsulenten. Blessure? Onze fysiotherapeuten staan voor je klaar! Daarnaast beschikken we over een di√ętiste, personal trainers en leefstijlcoaches. Alle disciplines werken intensief met elkaar samen om voor optimaal resultaat te zorgen. 


JA, IK WIL NU MEER INFORMATIE