DE BUITENKANS VOOR 20 PERSONEN UIT ARNHEM EN OMGEVING

DIE 12 WEKEN INTENSIEF BEGELEID WILLEN WERKEN AAN HUN LEEFSTIJL MET X-FITTT ARNHEM!

JA, IK WIL MEER INFO >

Aanmelden kan tot en met 2 januari

people profiles

Nog slechts 9 plekken beschikbaar!

X-Fittt is het programma om op een verantwoorde wijze in een korte periode veel af te vallen. Deze unieke combinatie van bewegen, de juiste voeding en professionele betaalbare begeleiding is niet alleen uniek in Arnhem, maar ook in heel Nederland. Dit 12 weken traject kan gecombineerd worden met de Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) waarbij de leefstijlcoaching tot 100% vergoed wordt.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Met het X-FITTT programma krijg je:

2x p/wk begeleid trainen

Twee keer per week in een vaste groep trainen met een personal trainer en werken aan jouw persoonlijke afvaldoelstelling. Daarnaast onbeperkt gebruik van fitness, en meer dan 80 groepslessen die wekelijks bij Physique in Arnhem gegeven worden.

 Voedingsadvies op maat

5 weken lang krijg je dagelijks voedingsadvies via de mail, een gratis voedingsapp en wordt je wekelijks gewogen en gecoacht.


Bewezen programma

De afgelopen jaren hebben we meer dan 1500 mensen met het X-Fittt beweeg- en leefstijlprogramma geholpen. Gemiddeld zijn de deelnemers 8,9 kg afgevallen. 

Onze referenties liegen er niet om!


JA, IK WIL NU MEER INFO >

Succesverhalen van klanten met het X-FITTT programma:

Dennis

"Starten met X-Fittt het beste besluit dat ik ooit heb genomen. Ik voel me herboren. Voor het eerst heb ik vrede met wie ik ben. Fysiek en mentaal. Ben op dit moment van schrijven 26 kilo kwijt en ik ga door."

 Gitta

"Het Xfittt-traject kost tijd, moeite en energie, maar het is het meer dan waard!."


Danny

"Het gaat zeker niet vanzelf, je moet het allemaal zelf doen, maar de geboden handvaten zijn uitstekend te noemen!! Zet zelf die knop om en succes kan niet uitblijven!"