Online coaching met Vytal!

Wil jij de komende maanden fit worden en blijven, op een makkelijke manier? Maak dan kennis met de online coaching met Vytal! Zes weken lang word je gecoacht, mag je gebruik maken van de Vytal maaltijd-app en krijg je eenmalig een persoonlijk beweegschema gericht op jouw wensen en doelen. Geen crashdieet, maar ondersteuning voor een duurzamer leven. Zo blijf je actief en geniet je blijvend van een gezondere levensstijl.

Online coaching

6 weken lang heb je een online wekelijks contactmoment met je coach via Zoom(15 minuten). Deze gesprekken zorgen ervoor dat je bewuster wordt van je eigen kunnen en denken. Dit is de basis om slechte gewoontes af te leren en nieuwe patronen te creëren die in je voordeel werken. Er wordt gewerkt met de drie pijlers: voeding, beweging en ontspanning.

Maaltijd-app

De maaltijd-app van Vytal is uitgebreid met recepten en alle dagelijkse persoonlijke voedingsbehoeftes. Geen calorieën tellen, maar een hulpmiddel om je dagelijkse voedingswaarden binnen te krijgen en precies te weten wat je consumeert. De maaltijden worden afgestemd op jou en je persoonlijke doelen, ook als je vegetarisch bent of weinig tijd hebt om te koken.

Beweegschema

Op basis van jouw persoonlijke wensen en doelen wordt er een beweegschema opgesteld met oefeningen die je thuis kunt uitvoeren of in een sportcentrum bij jou in de buurt. Hierdoor word je nog fitter en actiever en worden sommige doelen sneller behaald.

Kosten

De kosten van dit online coachingtraject zijn € 45,-. Voor dit bedrag mag je gebruik maken van de uitgebreide Vytalapp met meer dan 1000 lekkere en gezonde recepten en krijg je 6 weken online coaching van een BGN Gewichtsconsulent.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden Online coachtraject Vytal
Voornaam
Achternaam
Sending
8.2
247 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.2/10

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?