• Bekijk ons lesrooster
 • Openingstijden

  OpeningstijdenX

  MAANDAG07.45 tot 22.00 uur

  DINSDAG07.45 tot 22.00 uur

  WOENSDAG07.45 tot 22.00 uur

  DONDERDAG07.45 tot 22.00 uur

  VRIJDAG07.45 tot 21.00 uur

  ZATERDAG08.00 tot 13.00 uur

  ZONDAG08.00 tot 13.00 uur

 • 026 370 0243
 • Contact

Vacature arbeidsfysiotherapeut

Voor onze groeiende praktijk in ons prachtige gezondheidscentrum in Arnhem Noord zijn wij op zoek naar een arbeidsfysiotherapeut (i.o.) of fysiotherapeut met affiniteit met arbeidsfysiotherapie.

Ons doel: Ons team uit te breiden met een extra arbeidsfysiotherapeut om de groei naar arbeidsfysiotherapie binnen onze praktijk te kunnen opvangen. Vooral onze dienstverlening waarbij we werknemers begeleiden bij (dreigend) ziekteverzuim en weer werkfit maken neemt enorm toe. Ook onze brede dienstverlening van TIGRA rondom gezondheidsmanagement van werknemers voor bedrijven neemt toe.

Jouw specialisme: Het is voor ons belangrijk dat je energie haalt uit mensen helpen werkfit te maken en je het leuk vindt om jouw gezondheidsmanagement expertise voor werknemers en werkgevers in te zetten. Hierbij speel je een richtinggevende rol in verzuim, werk en inzetbaarheid. Hieronder vallen o.a gedragsmatige fysieke trainingen, preventieve medische onderzoeken, werkplekonderzoeken e.d. Je adviseert werkgever en werknemer uitgebreid over de mogelijkheden in arbeid en eventuele interventies. Bij het inzetten en adviseren van interventies neem jij een sturende rol op je.  

We zoekeneen ervaren arbeidsfysiotherapeut met een werkervaring van minimaal 1-5 jaar. We staan ook open voor een algemeen fysiotherapeut die de opleiding arbeidsfysiotherapie doet of een sterke affiniteit heeft met arbeidsfysiotherapie.

Met wie: Je werkt nauw samen met collega’s met verschillende specialisaties. We hebben een gepassioneerd team dat samen beweegt voor en met elkaar op weg naar gezondheid. Ook werk je samen met andere disciplines, zoals: diëtetiek, sportgeneeskunde, leefstijl coaching en psychologie.

Missie: Wij hebben als TIGRA Nederland de missie alle werknemers in Nederland fluitend het pensioen te laten halen.

Wanneer: Zo spoedig mogelijk.

Voor hoeveel uur: 8-16 uur. In overleg meer uren mogelijk. Beloning kan op basis van ZZP of dienstverband. Marktconform salaris op basis van opleiding en ervaring. Je krijgt een interne opleiding bij TIGRA tot adviseur Arbeid & Gezondheid. 

Wie zoeken wij: Afgestudeerde fysiotherapeut geregistreerd in een kwaliteitsregister en BIG en affiniteit met arbeid gerelateerde klachten of een arbeidsfysiotherapeut.
Ervaring met Intramed is een pré.
– Commerciële inslag.
– Proactief en ondernemend.
– Zelfstandig werken/ eigen verantwoordelijkheid.

Heb je interesse? Dan zijn wij geïnteresseerd in jouw sollicitatiebriefCV en foto! Stuur je informatie en motivatie vóór 1 december op naar wouter@physique.nl.

Meer info over ons bedrijf: www.physique.nlwww.fysiophysique.nl en www.tigra.nl

Over ons | Lesrooster | Klantenservice | FAQ | Vacatures | Voorwaarden | © 2016-2018 Copyrights - Physique Preventiecentrum BV
Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?