• Bekijk ons lesrooster
 • Openingstijden

  OpeningstijdenX

  MAANDAG07.45 tot 22.00 uur

  DINSDAG07.45 tot 22.00 uur

  WOENSDAG07.45 tot 22.00 uur

  DONDERDAG07.45 tot 22.00 uur

  VRIJDAG07.45 tot 21.00 uur

  ZATERDAG08.00 tot 13.00 uur

  ZONDAG08.00 tot 13.00 uur

 • 026 370 0243
 • Contact

ACTUEEL

Update COVID-maatregelen (14-10)

Door admin | In Actueel | Op oktober 12, 2020
Wij houden onze deuren geopend!!!
Op 13 oktober is er weer een persconferentie geweest en onze inspanningen zijn niet voor niets geweest. Wij blijven open! We zullen wel enkele maatregelen moeten doorvoeren zoals het sluiten van de kleedkamers en douches, maar groepslessen, fitness en fysiotherapie kunnen gelukkig gewoon doorgaan.

Rijksoverheid en onze Fitness branchevereniging NL Actief vermeld: Voor de groepsleszaal geldt een maximum van 30 personen per groepsleszaal waarbij 1,5 meter afstand gewaarborgd moet blijven. De overheid ziet fitness namelijk als een individuele activiteit. Oftewel: een groepsles bestaat uit 30 individuen en niet uit een team van 30 mensen.

Voor het buitensporten geldt:
Voor individuele buitensporten geldt een maximum van 4 personen per groepje (exclusief instructeur). Er mogen meer groepjes naast elkaar sporten als: de groepjes minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar houden, er een duidelijke afbakening is van de verschillende groepjes en
zij niet mengen.
Wij kunnen de 1,5 meter afstand tussen de sporters altijd garanderen, waardoor ook de buitenactiviteiten door kunnen blijven gaan.

Hieronder lichten we toe wat wij op basis van de nieuwe regels hebben veranderd:

Kleedkamers
De kleedkamers zijn weer gesloten. Kom dus in je sportkleding naar Physique en wissel je schoenen bij de receptie. Je spullen kun je beneden kwijt in de kluisjes op de gang en of in de vakkenkast in de fitnesszaal.

Looproutes
Blijf te allen tijde de looproutes volgen die staan aangegeven met de groene pijlen in het pand. Je komt het pand binnen via de receptie en gaat via de receptie naar de fitnesszaal. Wanneer je je spullen wilt opbergen in een kluisje op de gang volg je de route via de receptie richting de kleedkamers.

Groepslessen
Om wachtrijen voor de grote danszaal en hiermee te veel mensen in de fitnesszaal te voorkomen is een protocol opgesteld:
– Kom je voor een groepsles in de grote danszaal boven, loop dan via de receptie richting de kleedkamers en wacht op de gang bij de kleedkamers op 1,5 meter afstand van elkaar tot de instructeur je komt ophalen. De instructeur leidt de groep naar de grote danszaal.
– Kom je voor een les in de Body en Mindzaal beneden, wacht dan op 1,5 meter afstand van elkaar in de gang bij de Body en Mindzaal tot de instructeur de deur opent.

Mondkapjes
Mondkapjes zijn niet verplicht, maar we wel het dringend advies om een mondkapje te dragen in alle ruimtes behalve de fitnesszaal en de groepsleszalen. Ons personeel draagt standaard een mondkapje, behalve bij het lesgeven.

Verzoek om na het sporten het pand te verlaten
De horeca blijft gesloten. We willen jullie nadrukkelijk vragen om na het sporten het pand gelijk te verlaten en niet bij de receptie te blijven ‘hangen’. Heb je een afspraak, kom dan niet vroeger dan 5 minuten van tevoren.

Hygiëne
We vragen jou om:
– Voor én na gebruik van het toestel deze schoon te maken.
– Voor en na het gebruik van de eGym je handen te desinfecteren.
– Na gebruik van het toilet deze volgens de instructies schoon te maken. 
– Niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van je sportactiviteit naar Physique te komen.
– Je handen te desinfecteren bij binnenkomst.
– De aangegeven looproutes te volgen.

Blijf sporten en blijf fit en vitaal. Onze gezondheid is tenslotte, juist in deze periode, heel belangrijk! Wees lief voor elkaar en ons personeel, zodat we samen op een fijne manier kunnen blijven sporten!

Ventilatie groepsleszalen


Veiligheid staat bij ons voorop! We krijgen van jullie veel vragen over de ventilatie in onze zalen. Dit lichten we bij deze nog graag even aan jullie toe:

Ons pand is voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem, dat ervoor zorgt dat er 1500 kuub frisse licht naar binnen komt, zowel op de bovenverdieping als op de benedenverdieping. Deze frisse lucht wordt door het ventilatiesysteem verspreid over de verschillende ruimtes binnen Physique. De 1500 kuub is in vergelijking met het aantal mensen dat maximaal binnen is bij Physique ruim boven de norm van het RIVM. Om ervoor te zorgen dat de groepsleszalen maximaal geventileerd worden blijven de deuren tijdens de les open. Daarnaast komt er in zowel de Body en Mindzaal als de Spinningzaal extra frisse lucht binnen via de roosters boven de ramen. 

No Comments to "Update COVID-maatregelen (14-10)"

Over ons | Lesrooster | Klantenservice | FAQ | Vacatures | Voorwaarden | © 2016-2018 Copyrights - Physique Preventiecentrum BV
Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?