• Bekijk ons lesrooster
 • Openingstijden

  OpeningstijdenX

  MAANDAG07.45 tot 22.00 uur

  DINSDAG07.45 tot 22.00 uur

  WOENSDAG07.45 tot 22.00 uur

  DONDERDAG07.45 tot 22.00 uur

  VRIJDAG07.45 tot 21.00 uur

  ZATERDAG08.00 tot 13.00 uur

  ZONDAG08.00 tot 13.00 uur

 • 026 370 0243
 • Contact

Wouter – Coördinator, arbeidsfysiotherapeut en adviseur Arbeid & Gezondheid

Wouter – Coördinator, arbeidsfysiotherapeut en adviseur Arbeid & Gezondheid

Wouter is hoofd van de afdeling Vitaliteit & Arbeid, en houdt zich bezig met arbeidsparticipatie. Dit houdt in dat hij als arbeidsfysiotherapeut zowel zelf cliënten behandelt, traint en coacht om weer werkfit te worden, als ook collega’s van diverse disciplines aanstuurt. Opdrachten komen van het UWV en vanuit het bedrijfsleven.
De cliënten die hij via het UWV behandelt hebben vrijwel altijd multiproblematiek. Wouter houdt zich onder andere bezig met vraagstukken als: Hoe kan iemand zonder werk of die uitgevallen is van z’n werk a.g.v. langdurige fysieke klachten (veelal schouder/RSI-, rug-, bekken- of knieklachten) en/of psychische klachten (angst-, burnout- of depressieklachten) maar gelijktijdig ook zit met relatieproblemen, schulden of andere problematiek, weer belastbaar worden om deel te nemen aan de maatschappij en het arbeidsproces? Hiermee heeft hij meer dan 15 jaar ervaring.
Hij heeft ook veel ervaring met zingevingsvraagstukken, ofwel met existentiële levensvragen. Daarvoor heeft hij een bachelor opleiding op het seminarie van St. Petersburg afgerond.
Cliënten via het bedrijfsleven komen via TIGRA. Physique is onderdeel van het landelijke TIGRA-netwerk onder de naam TIGRA Arnhem. Wouter is adviseur Arbeid en Gezondheid bij TIGRA en voert TIGRA-trajecten uit. www.tigra.nl/vestigingen/tigra-arnhem/. De focus van TIGRA ligt op het optimaliseren van de duurzame inzetbaarheid van werknemers vanuit een strategische invalshoek. Adviseren, faciliteren en borgen van inzetbaarheids-beleid. Tevens is TIGRA gespecialiseerd in preventie- en verzuimtrajecten.
Via TIGRA-trajecten komt hij vrijwel altijd op de werkplek van de aangemelde werknemer. De werkplek wordt dan onderzocht of er vindt een preventief medisch onderzoek plaats.
Wouter is ook runningtherapeut. Voor iemand die last heeft van lusteloosheid, een gevoel van onbehagen of slapeloosheid, stress, neerslachtigheid of depressieve klachten en/of een lichamelijk conditie die de laatste tijd hard achteruit is gegaan is runningtherapie wellicht een oplossing.
“Als voormalig Nederlands kampioen atletiek op de 1500 m. probeer ik altijd het beste uit iedereen te halen”. Ieder op zijn eigen niveau. Voor meer informatie zie http://www.runningtherapiearnhem.nl. (onderdeel van Physique).

Over ons | Lesrooster | Klantenservice | FAQ | Vacatures | Voorwaarden | © 2016-2018 Copyrights - Physique Preventiecentrum BV
Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?