• Bekijk ons lesrooster
 • Openingstijden

  OpeningstijdenX

  MAANDAG07.45 tot 22.00 uur

  DINSDAG07.45 tot 22.00 uur

  WOENSDAG07.45 tot 22.00 uur

  DONDERDAG07.45 tot 22.00 uur

  VRIJDAG07.45 tot 21.00 uur

  ZATERDAG08.00 tot 13.00 uur

  ZONDAG08.00 tot 13.00 uur

 • 026 370 0243
 • Contact

ACTUEEL

Spinningmarathon 28 of 29 jan voor 2 goede doelen

Door admin | In Actueel | Op december 9, 2016

Spinning Event 2017

Op zaterdag 28 en zondag 29 januari 2017 organiseren we wederom een fantastisch Spinning Event in de Concertzaal van Oosterbeek. We fietsen dit keer 3 uur lang voor maar liefst 2 geweldige doelen: het Rijnstate Vriendenfonds, voor onderzoek naar de individuele behandeling van kanker, en een project om een aantal minima in Arnhem het leefstijlprogramma X-Fittt gratis aan te bieden. Hieronder een impressie van het Spinning Event editie 2016.

Onderzoek naar de behandeling van kanker ‘op maat’

Rijnstate wil onderzoek naar individuele behandeling van kanker (CPCT) in de regio mogelijk maken. Dat betekent voor de toekomst dat elke patiënt met kanker een behandelplan ‘op maat’ krijgt, met veel betere resultaten en veel minder onnodige bijwerkingen van een algemene behandeling. Een aantal van de grootste kankercentra in Nederland hebben hun krachten met betrekking tot dit DNA gericht kankeronderzoek gebundeld. Rijnstate doet hier ook aan mee en heeft voor dit onderzoek een flink bedrag nodig. Wij willen graag ons steentje bijdragen om dit bedrag te realiseren, zodat in de nabije toekomst ook in onze regio patiënten met kanker een behandeling op maat aangeboden kan worden en hen een hoop extra leed kan worden bespaard!

Leefstijlprogramma voor mensen met een beperkt inkomen

Het tweede doel is een project om een aantal mensen uit Arnhem die leven op het absolute bestaansminimum de kans te geven aan hun gezondheid en leefstijl te werken. Met het zogenaamde X-Fittt programma kunnen deelnemers op een verantwoorde wijze in een korte periode veel afvallen. Met een unieke combinatie van bewegen, de juiste voeding en professionele begeleiding worden grote successen geboekt. Het programma bestaat uit: twee keer per week verplicht in groepsverband trainen bij de X-Fittt les, wekelijkse weegmomenten, dieetadvies en persoonlijke begeleiding van een personal trainer. Doel is om het roer in het leven van een aantal mensen op een positieve manier om te gooien en daardoor blijvend te veranderen. Physique Preventiecentrum in Arnhem waar X-Fittt wordt gegeven sponsort de X-Fittt actie door het opgehaalde sponsorbedrag te verdubbelen en hiermee 2x zoveel mensen deze buitengewone kans te bieden hun leefstijl voorgoed te veranderen.

De locatie

Het Spinning Event wordt gehouden in de Concertzaal van Oosterbeek. Een prachtige historische locatie waarin we op beide dagen een geweldig 3 uur durend programma hebben. Op zaterdagavond van 18:00 – 21:00 uur en op zondagmiddag 13:00 – 16:00 uur.

Schrijf je nu in!

Spreken de doelen je aan en wil je deze sportieve prestatie neerzetten? Mail dan naar spinning@physique.nl en geef aan welke dag je wil komen. Indien er nog voldoende plek is zullen we je per mail verzoeken minimaal 35,- euro over te maken op rekeningnummer NL36 INGB 0753 1808 98 t.n.v. M. Hengeveld o.v.v. deelname op zaterdagavond 28 of zondagmiddag 29 januari 2017. Op dat moment is je inschrijving definitief en je fiets gereserveerd! Naast het inschrijfgeld vragen we je om zelf sponsorgeld bij elkaar te brengen, zodat we een mooi bedrag naar beide goede doelen kunnen overmaken. De eerste rijen zijn gereserveerd voor de deelnemers met de hoogste bijdrage!

Sportieve groet,

De organisatoren: Marco Hengeveld en Marcel Verwijst

No Comments to "Spinningmarathon 28 of 29 jan voor 2 goede doelen"

Over ons | Lesrooster | Klantenservice | FAQ | Vacatures | Voorwaarden | © 2016-2018 Copyrights - Physique Preventiecentrum BV
Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?