WIJ ZOEKEN:  

20 personen in de regio Arnhem en Nijmegen die iets willen doen aan hun rugklachten tijdens een speciaal 6-weken programma:

'JE VORM WEER TE(RUG)'

Kom op een verantwoorde manier van je rugklachten af!

JA, IK WIL MEER INFO >

Aanmelden kan nu nog! 

people profiles

Nog slechts 8 plekken beschikbaar!

 Met dit 6 weekse individuele rugprogramma ga je onder begeleiding van een fysiotherapeut werken aan het versterken van jouw rugspieren. In 6 weken ga je werken aan het verminderen of laten verdwijnen van jouw rugklachten! Heb je nog behandelingen over bij de zorgverzekeraar, meld je dan nu aan. We hebben nog slechts een beperkt aantal plekken, dus wees er snel bij!

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Met het RUGPROGRAMMA krijg je:

Wekelijks begeleid trainen met een fysiotherapeut

Je wordt voor een periode van 6 weken, minimaal 1x per week individueel begeleid door een fysiotherapeut. Daarnaast kun je op de fysiotherapie locatie in Arnhem Noord of Nijmegen onbeperkt gebruik maken van onze fitness faciliteiten en de door de fysiotherapeut voorgeschreven oefeningen uitvoeren.

Door het op de juiste manier bewegen met de fysiotherapeut kun je rugpijn verlichten en eventuele beperkingen verminderen of zelfs helemaal weg krijgen.

 Vergoeding aanvullende verzekering

Het rugprogramma wordt vergoed als je aanvullend verzekerd bent voor de fysiotherapie en voldoende behandelingen over hebt. 

Het aantal benodigde behandelingen is per persoon verschillend. Op basis van een intake wordt een individueel behandelplan samengesteld voor 6 weken.

Een verwijzing van de huisarts is niet noodzakelijk! 

Neem rugklachten altijd serieus en loop er niet te lang mee door. Vraag NU meer informatie aan! 

Bewezen en veilig programma

Physique is officieel NLActief erkend als Preventiecentrum. Een NLActief Preventiecentrum gaat net een stapje verder dan de reguliere dienstverlening. Hierdoor is Physique optimaal ingericht om mensen met rugaandoeningen en/of rugklachten effectief te begeleiden. De therapeuten en instructeurs bij Physique zijn opgeleid naar een hoog kennisniveau en werken met protocollen en programma’s die bewezen effectief zijn.

JA, IK WIL NU MEER INFO >