• Bekijk ons lesrooster
 • Openingstijden

  OpeningstijdenX

  MAANDAG07.45 tot 22.00 uur

  DINSDAG07.45 tot 22.00 uur

  WOENSDAG07.45 tot 22.00 uur

  DONDERDAG07.45 tot 22.00 uur

  VRIJDAG07.45 tot 21.00 uur

  ZATERDAG08.00 tot 13.00 uur

  ZONDAG08.45 tot 14.00 uur

 • 026 370 0243
 • Contact

Particulieren, u als persoon

Voor particulieren, u als persoonPhysique is onderdeel van het landelijke TIGRA netwerk onder de naam TIGRA Arnhem. U bent van harte welkom bij TIGRA Arnhem met al uw vragen over (langdurige) gezondheidsproblemen waardoor u op dit moment niet kunt werken. De kans is groot dat u dit wel weer wilt gaan doen, of dit zelfs moet door nieuwe wetgeving. Wij hebben diverse trajecten om u daarbij te helpen.

Zelf bekostigen

U kunt zo’n traject inkopen. U doet daarmee een investering om weer aan de slag te kunnen, een investering voor de toekomst. U neemt weer gezond deel aan de maatschappij, of u leert met uw klachten om te gaan.

Ziektekostenverzekeraar

Uw ziektekostenverzekeraar kan mogelijk bijdragen aan de kosten van zo’n traject, zeker wanneer u chronische klachten heeft die op de “Lijst chronische aandoeningen Fysiotherapie” staan (voorheen chronische lijst Borst). Bekijk de lijst via de volgende link.

Aanvullende ziektekostenverzekering

Een andere mogelijkheid is dat de kosten (geheel of gedeeltelijk) worden vergoed uit uw aanvullende ziektekostenverzekering.
Wanneer uw aanvullende ziektekostenverzekering de kosten voor zo’n traject niet vergoedt, of wanneer u geen aanvullende ziektekostenverzekering heeft, zijn er wellicht ook andere mogelijkheden om een traject vergoed te krijgen.

Werkgever

Wanneer u een werkgever heeft zou deze kunnen bijdragen aan de kosten van een traject bij TIGRA. Na 6 weken ziekte is een werkgever via de Wet Verbetering Poortwachter verplicht om samen met u een re-integratietraject vorm te geven. Wij kunnen hierin de uitvoering verzorgen en bieden hiervoor diverse mogelijkheden. Bekijk de pagina: ‘Voor bedrijven en organisaties’.

Letselschadeverzekeraar

Wanneer u een (auto)ongeluk hebt gehad en de tegenpartij is schuldig bevonden, dan kan diens letselschadeverzekeraar wellicht de kosten van een traject bij TIGRA vergoeden.

Ziektewet-, WIA- of WW-uitkering via UWV

Wanneer u een Ziektewet-, WIA- of WW-uitkering ontvangt, kan het UWV u mogelijk een traject aanbieden bij ons. Het UWV stuurt al meer dan 15 jaar cliënten naar ons door voor interventietrajecten. Hierin worden zowel fysieke als psychische klachten behandeld en traint u zelf om uw belastbaarheid te verbeteren. U bent dan weer klaar voor de arbeidsmarkt. Als u in aanmerking denkt te komen voor een re-integratietraject, dan kunt u met een arbeidsdeskundige uw mogelijkheden bespreken.
Lees meer over ‘re-integreren bij Physique via UWV’.

Over ons | Lesrooster | Klantenservice | FAQ | Vacatures | Voorwaarden | © 2016-2018 Copyrights - Physique Preventiecentrum BV