EXCLUSIEF VOOR 8 PERSONEN UIT ARNHEM e.o.

DIE ONDER PROFESSIONELE BEGELEIDING 12 WEKEN WILLEN LEREN OMGAAN MET (CHRONISCHE) PIJN MET HET PHYSIQUE PIJNPROGRAMMA

JA, IK WIL MEER INFO >

Aanmelden kan nog tot:

people profiles

 Nog slechts 4 plekken beschikbaar!

Met het Physique pijnprogramma zet je de eerste stappen naar een actiever en prettiger leven. Het is het begin van een spannende zoektocht naar jouw persoonlijke kracht en mogelijkheden. De hindernissen – pijn, angst, onvermogen – die we onderweg tegenkomen, zijn onderdeel van het avontuur. We brengen ze in kaart en bekijken samen hoe je er minder last van hebt. Zodat je ongehinderd een betere toekomst tegemoet gaat.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Met het pijnprogramma krijg je:

12 weken begeleide fysieke training van een fysiotherapeut

Je wordt voor een periode van 12 weken intensief begeleid door een psychosomatische fysiotherapeut, eventueel aangevuld met de behandeling door een arbeidsfysiotherapeut en/of psycholoog.

De trainingen zijn individueel afgestemd op de mogelijkheden van de deelnemer, er is veel ruimte voor persoonlijke begeleiding tijdens de training.

Een multidisciplinaire aanpak

Na de intakefase heb je, samen met de professionals, persoonlijke doelen opgesteld. Het behalen van deze persoonlijke doelen brengt je naar een beste versie van jezelf. We gaan samen aan de slag met als vertrekpunt jouw mogelijkheden, niet je beperkingen.

Bewezen programma

Het programma is bewezen effectief en wetenschappelijk onderbouwd. We bieden onze begeleiding niet alleen op de locatie, maar ook thuis, buiten, op de werkplek en online. Onze professionals van Physique stimuleren en motiveren je 24/7 volgens de nieuwste inzichten en innovatieve technologieën. 

1e afspraak altijd binnen 5 werkdagen ✔ Wij scoren op cliënttevredenheid een 8,8 ✔ We behalen 88% van onze doelstelling  

JA, IK WIL NU MEER INFO >