EXCLUSIEF VOOR 6 VROUWEN UIT ARNHEM & ELST e.o.

DIE 12 WEKEN PROFESSIONEEL BEGELEID WILLEN WORDEN MET HET ONCOLOGISCH FYSIOTHERAPIE PROGRAMMA

JA, IK WIL MEER INFO >

Meld je op tijd aan!

people profiles

Maximaal 6 plekken beschikbaar!

Met het Oncologisch Fysiotherapie programma van Physique zet u de eerste stappen naar een actiever leven. Het is het begin van een spannende zoektocht naar uw persoonlijke kracht en mogelijkheden. Tijdens de eerste oncologie fysiotherapie behandeling wordt er vooral gekeken naar uw hulpvraag en de fysiotherapeutische mogelijkheden. Na aanvullend lichamelijk onderzoek wordt er vervolgens gezamenlijk een behandelplan opgesteld.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Met het oncologisch fysiotherapie programma krijg je:

2x p/wk begeleide fysieke training van een fysiotherapeut

Je wordt voor een periode van 12 weken 2 keer per week intensief begeleid door een oncologisch fysiotherapeut van Physique.

De training is individueel afgestemd op de mogelijkheden van de deelnemer en er is veel ruimte voor persoonlijke begeleiding tijdens de training.

De trainingen vinden naar wens plaats op locatie in Arnhem Noord (Physique hoofdlocatie) of Arnhem Zuid (SHK Sportcentrum). 

Waarom Physique?

1e afspraak altijd binnen 5 werkdagen ✔ Wij scoren op cliënttevredenheid een 8,8 ✔ Oedeemtherapie en diëtetiek is in aanvulling mogelijk

Een multidisciplinaire samenwerking

Omdat er meestal sprake is van meer dan alleen lichamelijke klachten, werken we nauw samen met andere disciplines. 

Tijdens de intake en na aanvullend lichamelijk onderzoek wordt er vooral gekeken naar uw hulpvraag en de fysiotherapeutische mogelijkheden. En wordt er vervolgens gezamenlijk een behandelplan opgesteld. We gaan samen aan de slag met als vertrekpunt jouw mogelijkheden, niet je beperkingen.

Samenwerkingen

Rijnstate (o.a. Mamacare)Oncologisch netwerk Arnhem NoordToon Hermans Huis ArnhemTegenkrachtOCA 

Fysiotherapie tijdens of na de medische behandeling

Oncologie fysiotherapie kan in Arnhem Noord bij Physique of Arnhem Zuid bij Sportcentrum SHK plaatsvinden tijdens of na de medische behandeling van kanker, uiteraard in overleg met uw specialist of huisarts. Uit onderzoek bij volwassenen met de meest voorkomende kankersoorten is gebleken dat mensen die lichamelijk actief blijven tijdens de chemotherapie daar voordelige effecten van ervaren tijdens en na het afronden van de chemotherapie. Het effect is het grootst bij mensen die onder begeleiding trainen. Patiënten die deelnemen aan fysieke training blijken de chemotherapie beter te kunnen verdragen, hebben een kleiner risico op voortijdig stoppen of bijstellen van de chemotherapie en zijn sneller weer aan het werk. Bovendien ervaren ze minder last van vermoeidheid. (Bron: AvL) 

JA, IK WIL NU MEER INFO >

Val niet stil als je kanker hebt. Blijf bewegen. Blijf bewegen.