• Bekijk ons lesrooster
 • Openingstijden

  OpeningstijdenX

  MAANDAG07.45 tot 22.00 uur

  DINSDAG07.45 tot 22.00 uur

  WOENSDAG07.45 tot 22.00 uur

  DONDERDAG07.45 tot 22.00 uur

  VRIJDAG07.45 tot 21.00 uur

  ZATERDAG08.00 tot 13.00 uur

  ZONDAG08.00 tot 13.00 uur

 • 026 370 0243
 • Contact

ACTUEEL

“Nooit gedacht: een nieuwe baan, huis en een gezond lijf !” – Re-integratie Arnhem

Door admin | In Actueel | Op december 11, 2017

Physique biedt naast fysiotherapie ook re-integratietrajecten aan in Arnhem e.o., onder andere via het UWV. Hieronder het verhaal van Moïra, zij doorliep een succesvol fysiek interventietraject via het UWV.

“Ik zal mijzelf voorstellen, mijn naam is Moïra ben 29 jaar en ben op 29 november 2016 moeder geworden van onze prachtige dochter Olivia. Dit ging allemaal alleen niet zoals verwacht, ik werd vanaf 7 weken zwangerschap al getroffen door bekkeninstabiliteit en nog voor de 20 weken moest ik stoppen met werken (in de horeca). Vanaf dat moment heb ik veel platgelegen en begon de pijn erg zwaar te vallen als ik te veel deed. Ook werd ik tot aan de geboorte enorm goed verzorgd door mijn fysiotherapeut. Na een hele soepele geboorte dacht ik dat ik genezen was (zoals je van veel vrouwen hoort). Helaas bleek dit niet waar.

Vanaf 6 weken was ik qua pijn weer terug bij af en lag ik dagenlang plat en was het verzorgen van onze dochter ongelofelijk zwaar. In februari 2017 kwam ik in de ziektewet terecht een had een afspraak met het UWV. Met fysiotherapie ben ik toen weer begonnen en toen ik met 3 maanden nog weinig resultaat behaalde ben ik echt de mallemolen in het ziekenhuis in gegaan. Hier kwam uit dat er gelukkig niets mis was met mijn zenuwbanen en gewrichten. Maar Nu?

Met mijn fysiotherapeut een plan bedacht. Elke dag een kleine wandeling en spierontspannings-oefeningen. Op den duur kon ik wandelen, kleine stukken maar ik kon het. Tegen juli kon ik dit weer en kreeg wat spieropbouw oefeningen.

In september had ik weer een afspraak bij het UWV en kreeg sporten met een fysiotherapeut aangeboden bij Physique. Dit was precies wat ik nodig had! Na 3 weken kon ik al op een minivakantie 8 km. per dag lopen. Wat een geweldig gevoel. Met 5 weken hebben we de loopband eens uitgeprobeerd en na 2x heb ik voor het eerst gerend. Dit was zo’n overwinning! Inmiddels kan ik 3x 45 sec. rennen (100 meter per keer) een doel wat ik nooit dacht te behalen. Het is bijna weer 29 november nooit gedacht dat ik een nieuwe baan, huis en een gezond lijf zou hebben!

Mijn doelen zijn allemaal behaald en dankzij alle fijne therapeuten van Physique! Dank jullie wel!”

Liefs Moïra

No Comments to "“Nooit gedacht: een nieuwe baan, huis en een gezond lijf !” – Re-integratie Arnhem"

Over ons | Lesrooster | Klantenservice | FAQ | Vacatures | Voorwaarden | © 2016-2018 Copyrights - Physique Preventiecentrum BV
Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?