• Bekijk ons lesrooster
 • Openingstijden

  OpeningstijdenX

  MAANDAG07.45 tot 22.00 uur

  DINSDAG07.45 tot 22.00 uur

  WOENSDAG07.45 tot 22.00 uur

  DONDERDAG07.45 tot 22.00 uur

  VRIJDAG07.45 tot 21.00 uur

  ZATERDAG08.00 tot 13.00 uur

  ZONDAG08.00 tot 13.00 uur

 • 026 370 0243
 • Contact

ACTUEEL

Nieuwe eigenaren Physique

Door admin | In Actueel | Op augustus 22, 2016

Goed nieuws! Deze week zijn de overnamecontracten opgemaakt en ondertekend en zijn Thomas Verheij en ik per 19 augustus 2016 eigenaar van Physique.

Sinds iets meer dan anderhalf jaar ben ik als interim directeur betrokken bij het bedrijf Physique en heb ik met het hele team er keihard voor geknokt om het bedrijf te verbeteren en te laten groeien. Om deze doelen te versnellen ben ik begin dit jaar intensief met Thomas Verheij van Formupgrade gaan samenwerken met onder andere als resultaat een succesvolle introductie van het beweeg- en leefstijlprogramma X-Fittt bij Physique, onderling personeel uitwisselen, kennisdeling etc. Dit tezamen met mijn ambitie om als manager volledig eigenaar te zijn, was de overname van Physique samen met Thomas Verheij van Formupgrade een vanzelfsprekende stap. Het bedrijf heeft ondanks de incidentele financiële tegenslag in 2015 het afgelopen anderhalf jaar een flinke make-over ondergaan. Nieuw zijn onze Body & Mind zaal, Personal Training, Jumping Fitness, het nieuwe eGym concept, nieuwe spinningfietsen en virtuele spinning. Ook hebben we BenFit en X-Fittt als succesvolle afval- en leefstijlprogramma’s geïntroduceerd. Kwaliteit in begeleiding was en is hierbij ons uitgangspunt! Dit jaar zijn we niet voor niets door Fit!Vak erkend als Preventiecentrum. Het ledenaantal is in anderhalf jaar met meer dan 35% gegroeid en omzet is duidelijk gestegen. We kijken dan ook met veel vertrouwen naar de toekomst.

Thomas Verheij, mede-eigenaar van Physique Preventiecentrum en tevens eigenaar van Formupgrade zal op de achtergrond nauw betrokken zijn met het bedrijf. Door de nauwe samenwerking met Formupgrade kunnen wij in de toekomst onze klanten nog beter van dienst zijn in Arnhem.

Voor de klanten van Physique verandert er weinig. Alle abonnementen worden op dezelfde manier doorgezet. De prijzen blijven hetzelfde en hetzelfde oude vertrouwde team staat tot hun dienst! En natuurlijk blijven we de diensten en producten bieden die iedereen van ons gewend is en meer.

Op korte termijn zullen we wederom diverse verbeteringen door gaan voeren. Deze nieuwe website. Alle lessen kunnen vanaf september online gereserveerd worden via ons Virtuagym online platform en de app. Medio september zullen we naast personal training ook small group trainingen erbij aanbieden. Aankomende 10 september start X-Fittt editie 2 al weer. Er zijn nog een aantal plekken vrij, maar wees er snel bij. Vol = vol! Ook zullen we medio september jeugd fitness gaan introduceren. Kinderen van 8 tot en met 15 jaar kunnen dan onder begeleiding van een sportinstructeur verantwoord fitnessen.

Binnenkort de Fitness4daagse bij Physique en Formupgrade. Heel Arnhem wordt uitgedaagd om tijdens de Nationale Fitness4daagse, in de week van 19 t/m 24 september 2016, 4 x te gaan bewegen voor het goede doel; de Hersenstichting. Kijk op www.fitness4daagse.nl en meld je snel aan!

Ik ben er super trots op dat de overname gelukt is en kijk er enorm naar uit om samen met het team het sport- en gezondheidscentrum Physique in Arnhem nog beter op de kaart te zetten.

Eugène Bongers als trotse directeur en mede-eigenaar van Physique Preventiecentrum BV

No Comments to "Nieuwe eigenaren Physique"

Over ons | Lesrooster | Klantenservice | FAQ | Vacatures | Voorwaarden | © 2016-2018 Copyrights - Physique Preventiecentrum BV
Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?