• Bekijk ons lesrooster
 • Openingstijden

  OpeningstijdenX

  MAANDAG07.45 tot 22.00 uur

  DINSDAG07.45 tot 22.00 uur

  WOENSDAG07.45 tot 22.00 uur

  DONDERDAG07.45 tot 22.00 uur

  VRIJDAG07.45 tot 21.00 uur

  ZATERDAG08.00 tot 13.00 uur

  ZONDAG08.00 tot 13.00 uur

 • 026 370 0243
 • Contact

Inshape

Wilt u meer begeleiding bij het sporten? Kies voor Inshape!

Sport en voeding

Extra begeleiding bij het sporten

Inshape is de stok achter de deur wanneer u begeleiding nodig heeft bij sport en leefstijl. Veel mensen nemen zich voor om te gezonder te gaan eten en meer te gaan bewegen. Toch missen ze vaak dat extra steuntje in de rug, waardoor ze hun doelen niet bereiken. Het Inshape programma geeft dat u net het beetje extra begeleiding dat u nodig hebt. U gaat sporten onder begeleiding van een personal trainer. Inshape zorgt ervoor dat u uw doelen in korte tijd kan bereiken.

Verschillende pakketten

Bij het Inshape programma kunt u kiezen voor 3 pakketten, Inshape Small, Medium of Large. Tijdens de intake met de personal trainer gaan we kijken welk pakket het beste bij u past.

Small

 • 8 weken lang 30 minuten per week begeleiding

Medium

 • 8 weken lang 60 minuten per week begeleiding

Large

 • De large versie is een uitgebreide versie van het medium programma. De duur is 12 weken in plaats van 8.

Bovenstaande pakketten zijn inclusief onbeperkt fitness en het gebruik van onze eGym cirkel. Om een sneller en blijvend resultaat te boeken adviseren wij om in gesprek te gaan met één van onze gewichtsconsulenten en tevens leefstijlcoaches. Zij kunnen u helpen op het gebied van voeding en het aanpassen van uw leefstijl. Er wordt gewerkt vanuit de driehoek beweging, voeding en ontspanning. Voor de consulten met de gewichtsconsulent is een (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk vanuit de zorgverzekeraar. De vergoedingen kunt u vinden op https://gewichtsconsulenten.nl/vergoeding-via-je-zorgverzekering.

Succesverhaal Janine

Is personal training wat voor mij? Dat vroeg ik me al een tijdje af. Als moeder van 2 jonge kinderen kon ik namelijk wel wat hulp gebruiken om weer helemaal in shape te komen.

Ik zocht een manier van sporten waarbij het uiterste van me werd gevraagd. Na een orienterend gesprek bij Physique ben ik voor het medium Inshape programma gegaan. In totaal 8 weken persoonlijke support van personal trainer Onur Tezel. Mijn doel was minstens 5 kilo eraf en een stuk strakker worden. Niet onmogelijk in 8 weken leek me.

Verschil met zelftraining
1. Persoonlijke begeleiding:
Dit werkte voor mij ontzettend goed. Door een uitgebreide intake over sportervaring, medische voorhistorie, voedingsgewoonte inclusief bijbehorende nulmeting, kende Onur mijn achtergrond en kon hij een persoonlijk trainingsprogramma maken.
Hij was tijdens trainingen erg scherp op techniek, eerlijk en wist precies wat mijn sterktes en zwaktes waren. Ik kon ook altijd een beroep doen op zijn kennis over voeding en oefeningen.
2. Variatie:
In al die trainingsuren was geen enkele training hetzelfde. Ondanks dat het best pittig was, vond ik het ook onwijs leuk om veel te leren en uit te proberen.
3. Effectief
Het uur wordt goed besteedt. De tijd die je investeert rendeert echt maximaal. Minder rustpauzes en een hogere intensiteit dan ik gewend was met zelftraining. In het begin is deze aanpak even wennen maar het effect is groter en je techniek wordt echt veel beter.
Resultaat
De resultaten zijn top! Ik ben zeker 7 kilo kwijt, strakker en vooral veel centimeters kwijt op taille en buikomvang. Mijn energieniveau is weer enorm en de algehele conditie is omhoog geschoten.

De trainer
Onur is een echte motivator die zijn vak verstaat. Hij geeft training op niveau en stelt je op je gemak. Zijn trainingen zijn veelzijdig, leuk en uitdagend. Elke keer gaf hij weer dat ene zetje dat ik nodig had om resultaat te behalen. Rustig aan doen is er niet bij. Het is dan ook niet voor mietjes en afhakers, haha!

Kortom, ik ben blij dat ik de stap heb genomen en kan het Inshape programma absoluut aanraden voor iedereen die dat ene zetje nodig heeft om weer fit te worden.

Tarieven

Inshape:

PakketBegeleidingsurenPrijsKosten intake
Small7€ 199,-€ 34,-
Medium11€ 379,-€ 34,-
Large15€ 579,-€ 34,-

Gewichtsconsulent:

ProductPrijs
Intake (60 minuten)€ 45,-
Los consult (60 min)€ 45,-
Los consult (30 min)€ 22,50
Pakket half jaar*:
- Intake (60 min)
- 5x consult (30 min)
€ 150,-
Pakket jaar**:
-Intake (60 min)
- 10x consult (30 min)
€ 275,-

Geinteresseerd?

Meld u hieronder aan voor meer informatie!

Aanmelden Inshape
Voornaam
Achternaam
Over ons | Lesrooster | Klantenservice | FAQ | Vacatures | Voorwaarden | © 2016-2018 Copyrights - Physique Preventiecentrum BV