• Bekijk ons lesrooster
 • Openingstijden

  OpeningstijdenX

  MAANDAG07.45 tot 22.00 uur

  DINSDAG07.45 tot 22.00 uur

  WOENSDAG07.45 tot 22.00 uur

  DONDERDAG07.45 tot 22.00 uur

  VRIJDAG07.45 tot 21.00 uur

  ZATERDAG08.00 tot 13.00 uur

  ZONDAG08.00 tot 13.00 uur

 • 026 370 0243
 • Contact

Vacatures

Geriatrisch fysiotherapeut

Voor onze groeiende praktijk zijn wij op zoek naar een fysiotherapeut die in het bezit is van de master geriatrische fysiotherapie.

Ons doel: De vraag naar deze specialisatie wordt binnen onze praktijk steeds groter en wij willen graag in deze fysiotherapeutische zorg gaan voorzien in de praktijk en bij mensen aan huis.

Jouw specialisme: Ervaren geriatrisch fysiotherapeut, werkervaring minimaal 3-5 jaar.

Met wie: Je werkt nauw samen met collega’s met verschillende specialisaties. We hebben een gepassioneerd team dat samen beweegt voor en met elkaar op weg naar gezondheid. Tevens werk je samen met andere disciplines, zoals: diëtetiek, leefstijlcoaching en psychologie.

Wanneer: Zo spoedig mogelijk.

Voor hoeveel uur: 8-16 uur. In overleg meer uren mogelijk.

Wie zoeken wij: Afgestudeerde fysiotherapeut geregistreerd in CKR & BIG + master geriatrische fysiotherapie met minimaal 3 jaar ervaring met affiniteit met COPD en hart- en vaatziekten.
Ervaring met intramed is een must en intramed PLUS is een pré.
– Aangesloten bij het chronisch zorgnet is een pré.
– Bereidheid om minstens 1 avond per week te werken.
Commerciële inslag.
– Proactief zijn / Ondernemend.
– Zelfstandig werken / eigen verantwoordelijkheid.

Heb je interesse? Dan zijn wij geïnteresseerd in jouw sollicitatie brief en CV en foto.
Stuur je informatie en motivatie vóór 1 februari op naar mailys@physique.nl.

Vacature Jumping Fitness instructeur

Ben jij sportief aangelegd en heb je altijd al fitness les willen geven op trampolines? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Physique Preventiecentrum is op zoek naar een Jumping Fitness instructeur. Als instructeur ben jij in staat om je eigen lessen vorm te geven en leden te enthousiasmeren. Jij weet variatie aan te brengen in de lessen zodat leden continu getriggerd worden om mee te doen aan jouw les!

Wat wij vragen?
Je hebt een flexibele en representatieve instelling. Je weet van aanpakken en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt een aanstekelijke motivatie waardoor leden het beste uit zichzelf weten te halen. Ben je nog geen Jumping fitness instructeur? Dan leiden wij je op.

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV en motivatiebrief naar yvonne@physique.nl.

Vacature interieurverzorg(st)er

 6 uur per week

Wat ga je doen?

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit schoonmaken van de fitnessruimtes, kleedkamers en toiletten. Je draagt samen met je collega’s zorg voor voldoende schoonmaakmiddelen en vult gebruiksartikelen aan. Je werkt samen met een of twee vaste collega’s.

Wat vragen wij?

Behalve zelfstandig, ondernemend en betrouwbaar, ben je gemotiveerd, weet je van aanpakken en hebt bij voorkeur relevante werkervaring.

Wat bieden wij jou?

Wij zoeken iemand voor 6 uur in de week. Je zult 3 ochtenden van 6:00 tot 8:00 uur werken. Daarnaast mag je gratis sporten in ons centrum.

Reageren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Yvonne Bosch, op 026–3700243 of via yvonne@physique.nl

Soort dienstverband: Parttime

Over ons | Lesrooster | Klantenservice | FAQ | Vacatures | Voorwaarden | © 2016-2018 Copyrights - Physique Preventiecentrum BV