• Bekijk ons lesrooster
 • Openingstijden

  OpeningstijdenX

  MAANDAG07.45 tot 22.00 uur

  DINSDAG07.45 tot 22.00 uur

  WOENSDAG07.45 tot 22.00 uur

  DONDERDAG07.45 tot 22.00 uur

  VRIJDAG07.45 tot 21.00 uur

  ZATERDAG08.00 tot 13.00 uur

  ZONDAG08.00 tot 13.00 uur

 • 026 370 0243
 • Contact

Over ons

Toonaangevend preventiecentrum in Arnhem


Al meer dan 20 jaar is Physique in Arnhem en omgeving een begrip. Een begrip als het gaat om (medisch) fitness, fysiotherapie en re-integratie. De hoge kwaliteit van het personeel in combinatie met een uitgebreid aanbod aan groepslessen hebben ervoor gezorgd dat vele Arnhemmers met plezier en resultaat al jaren sporten bij Physique. Sinds begin 2015 is Eugène Bongers werkzaam als directeur bij Physique en sinds augustus 2016 is Eugène Bongers met zijn Holding de nieuwe eigenaar van Physique. Eugene heeft de afgelopen jaren er een preventiecentrum van gemaakt, vandaar ook de nieuwe naam Physique Preventiecentrum BV. Physique Preventiecentrum staat voor een hoge kwaliteit op de werkvloer gecombineerd met een uitgebreid aanbod op het gebied van fysiotherapie, leefstijl en training waarbij resultaat gericht werken één van de belangrijkste doelstellingen is. Een gezonde leefstijl wordt steeds belangrijker, maar ook steeds meer wordt duidelijk dat het realiseren van een gezonde leefstijl niet gemakkelijk is. Dit vergt de juiste begeleiding en de juiste ondersteuning, bij Physique Preventiecentrum krijgt u deze professionele begeleiding om zo uw doelstelling op een verantwoorde wijze te realiseren.

NL Actief erkend Preventiecentrum

Physique is officieel NL Actief erkend Preventiecentrum. Een NL Actief Preventiecentrum gaat net een stapje verder dan de reguliere dienstverlening. Hierdoor is Physique optimaal ingericht om mensen met specifieke aandoeningen zoals niet aangeboren hersenletsel, diabetes en obesitas veilig en effectief te begeleiden en trainen. De therapeuten en instructeurs bij Physique zijn opgeleid naar een hoog kennisniveau en werken met protocollen en programma’s die bewezen effectief zijn.

Re-integratie / interventies

In Arnhem is Physique meer dan 20 jaar toonaangevend op het gebied van re-integratie en interventies. Physique helpt zowel particulieren als bedrijven en organisaties, maar ook gemeenten, overheidsinstellingen zoals het UWV en zorg- en letselschadeverzekeraars met uiteenlopende vragen op het gebied van gezondheid, vitaliteit, werk en re-integratie. Ons multidisciplinair team bestaat onder andere uit sportarts, gespecialiseerde re-integratiefysiotherapeuten, psychologen, arbeidsbemiddelaars, voedingsconsulenten en medische fitness instructeurs.

Over ons | Lesrooster | Klantenservice | FAQ | Vacatures | Voorwaarden | © 2016-2018 Copyrights - Physique Preventiecentrum BV
Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?