• Bekijk ons lesrooster
 • Openingstijden

  OpeningstijdenX

  MAANDAG07.45 tot 22.00 uur

  DINSDAG07.45 tot 22.00 uur

  WOENSDAG07.45 tot 22.00 uur

  DONDERDAG07.45 tot 22.00 uur

  VRIJDAG07.45 tot 21.00 uur

  ZATERDAG08.00 tot 13.00 uur

  ZONDAG08.00 tot 13.00 uur

 • 026 370 0243
 • Contact

ACTUEEL

FAQ’s Corona/compensatie – Update!

Door admin | In Actueel | Op maart 16, 2020

Beste leden van Physique,

Allereerst hopen we dat het in deze “onwerkelijke” tijd goed gaat met jou, je familie en vrienden. De afgelopen dagen hebben wij op vele manieren gemerkt hoe groot de impact van het coronavirus is voor onze
samenleving en ook voor Physique.

Thuis trainen
Gisteravond hebben we gehoord dat we nog wat langer gesloten moeten blijven, namelijk tot en met 28 april. Natuurlijk blijven wij doorgaan met het aanbieden van zoveel mogelijk alternatieven zodat jullie in beweging kunnen blijven, want jullie gezondheid is en blijft ons hoogste doel: We verzorgen voor iedereen toegang tot de online trainingsvideo’s, voedingstips en educatie van www.FitSnacks.TV. Mail scout@physique.nl als je nog geen inlog hebt; We maken Workouts en geven tips van onze eigen instructeurs op Social Media; We geven toegang tot Home Workouts van Les Mills; We bieden live lessen aan; Gratis @home trainingsschema’s op maat. Mail jan@physique.nl voor een aanvraag.

Hartverwarmende reacties van onze klanten
Wij zijn enorm blij met de hartverwarmende reacties en positieve berichten die wij van veel clubleden hebben mogen ontvangen. Dit doet ons ontzettend goed en geeft ons de motivatie om de schouders eronder te blijven zetten.

Samen sterk
Wij willen graag open en eerlijk met jou als lid communiceren. Physique is meer dan 20 jaar geleden kleinschalig begonnen vanuit een droom en met veel passie, tijd, energie en inzet hebben we het sport- en gezondheidscentrum opgebouwd tot waar we nu staan. Het doet pijn om te zien hoe de huidige situatie ervoor zorgt dat dit zo snel door onze vingers kan glippen.

Wij vragen begrip voor de noodgedwongen sluiting, maar ook voor de gevolgen die deze sluiting voor ons centrum heeft. Dit heeft een grote financiële impact, onze uitgaven lopen door en deze kosten zullen we zelf moeten opvangen. Deze komen over het algemeen voort uit contractuele verplichtingen, te denken aan huur, licentiekosten, lease, etc. Vanuit de overheid worden er diverse regelingen aangeboden, echter zijn deze niet voldoende toereikend om de financiële klappen op te vangen. We willen niets liever dan na deze onzekere tijd weer zo snel mogelijk de deuren van Physique voor jou openen. Graag staan we straks voor iedereen weer klaar met de voor jullie vertrouwde gezichten.

Tegemoetkoming
Wij bedanken jou voor het geduld, begrip en de tijd die je ons gegeven hebt om het een en ander uit te zoeken. Wij bieden iedereen een passende tegemoetkoming aan. Kies uit onderstaande opties degene die het beste bij jou past.

Optie 1: Hart voor Physique
Ik begrijp dat dit een geval van overmacht betreft. Ik ga akkoord met het doorlopen van de betaling/incasso en ondersteun hiermee niet alleen Physique, maar ook haar instructeurs en medewerkers, leveranciers en samenwerkingspartners.
Als dank hiervoor ontvang ik: Eén gratis koffiekaart t.w.v. € 19,00;
Eén gratis re-check van 30 minuten of een gratis voedingsadvies van 30 minuten;
Optie 2: 50/50 regeling
Ik begrijp dat dit een geval van overmacht betreft, maar kies toch voor een 50/50 regeling. Zolang ons centrum gesloten is blijft Physique de normale incasso/betaling voortzetten. Als we weer opengaan dan wordt 50% van de tijdens de periode van sluiting betaalde contributie verrekend met mijn lidmaatschap in de vorm van een eenmalige korting, verspreid over 6 incasso periodes in 2020.

WAT MOET IK DOEN?
Optie 1: Hart voor Physique
Kies je voor optie 1: Hart voor Physique, dan hoef je niks te doen. Wij regelen dit voor jou en nemen als we open zijn contact met je op voor een re-check of een voedingsadvies. We vragen je wel alvast online aan te geven voor welke cadeau je kiest.
Cadeau kiezen >>> https://www.physique.nl/compensatie-optie1

Optie 2: 50/50 regeling Kies je voor optie 2: 50/50 regeling, klik hiernaast op de afbeelding of meld je hieronder aan.
Aanmelden >>> https://www.physique.nl/compensatie-optie2/
Indien je geen keuze maakt voor 15 april, geldt automatisch voor jou optie 1. We hopen jullie na 28 april weer te mogen verwelkomen bij Physique. Houd onze website (https://www.physique.nl/) en Social media (https://www.facebook.com/physiquearnhem/) in de gaten voor het laatste nieuws.

Kan ik mijn abonnement wijzigen of pauzeren vanwege de Covic-19 (Coronavirus)?
Op basis van de huidige situatie kunnen we je lidmaatschap helaas niet zomaar bevriezen of stopzetten. Je kunt gebruik maken van een van de bovenstaande compensatieregelingen.

Ik wil mijn lidmaatschap per direct opzeggen, kan dat?
Wat jammer dat u het lidmaatschap wilt opzeggen! De huidige situatie is volgens onze Algemene voorwaarden geen geldige reden om uw lidmaatschap direct op te zeggen. Wij hanteren de reguliere opzegvoorwaarden waarbij u na het uitdienen van uw contract met 4 weken opzegtermijn kan opzeggen.

Hoelang duren de bijzondere maatregelen bij Physique?
In principe tot 28 april. Physique zal haar leden en cliënten per email en Social media informeren over eventuele wijzigingen die op basis van de maatregelen van de overheid plaats zullen vinden.

Het belangrijkste voor nu is om goed op elkaar te letten, elkaar te helpen en te zorgen dat we deze onwerkelijke periode zo gezond mogelijk doorkomen. Jij zorgt ervoor dat wij samen Physique kunnen blijven!

Sportieve en gezonde groet namens het team van Physique,

No Comments to "FAQ’s Corona/compensatie – Update!"

Over ons | Lesrooster | Klantenservice | FAQ | Vacatures | Voorwaarden | © 2016-2018 Copyrights - Physique Preventiecentrum BV
Chat openen
Korte vraag? Stel hem hier! 06 22673530
Hoi! Waarmee kunnen we je helpen?