7 PERSONEN GEZOCHT IN ARNHEM DIE FITTER EN VITALER WILLEN WORDEN

MET ONS UNIEKE ZWEM EN FITNESS COMBIDEAL PROGRAMMA 

JA, IK WIL MEER INFORMATIE

Aanmelden kan nu nog! 

people profiles

Nog slechts 6 plekken beschikbaar!

Maak nu gebruik van deze unieke combideal programma waarbij u 25% korting krijgt op het normale tarief bij Sportbedrijf Arnhem of Physique. Wordt fitter en vitaler en meld je snel aan, nu het nog kan!

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Met deze speciale COMBIDEAL krijg je:

Onbeperkt fitnessen tijdens daluren bij Physique

Maak onbeperkt gebruik van alle fitnessfaciliteiten bij Physique tijdens de daluren (maandag tot en met vrijdag van 11:00 tot 16:00 uur).

Physique begeleidt jou optimaal en staat voor resultaten. Wat je doel ook is: afvallen, meer spierkracht en/of conditie. Ook bij medische beperkingen kunnen we je professioneel begeleiden met jouw sport en gezondheidsdoelen. Verder geldt bij Physique;

-fitnessen in een klimaat beheerste omgeving;

- fitness reserveren op tijdsvakken met maximaal aantal sporters volgens richtlijnen van RIVM.  

 1x per week Zwemfit 50+ of 1x per week VRIJ banen zwemmen

ZwemFit 50+ is op een laagdrempelige manier zwemmen voor ouderen. Bewegen in water is goed voor je lichaam. Spieren worden lekker soepel door de lekkere temperatuur van het water en je belast je gewrichten nauwelijks omdat het water alle schokken opvangt. Daarom is zwemmen aan te raden als je wat ouder wordt. Je bepaalt zelf het tempo. Samen met anderen aan jouw conditie werken is stimulerend en erg leuk!

VRIJ banen zwemmen

Wil je liever niet mee doen aan een groep, dan kun je ook kiezen voor 1x per week vrij banen zwemmen.

25% korting

Met de combideal ontvang je een extra korting op het normale tarief voor 50 x zwemmen of fitness tijdens de daluren. Meld je aan voor meer info.

Blijf langer jong

Met een combinatie van fitness en zwemmen blijft u ‘langer jong’ en houdt u allerlei ouderdomskwaaltjes en ongemakken (langer) buiten de deur! Bovendien verlaagt u de kans op typische ouderdomsziekten zoals hart- en vaatproblemen, diabetes, sommige vormen van kanker, etalagebenen, depressiviteit, hoge bloeddruk etc. Uw botten worden sterker en uw conditie blijft op peil zodat u in het dagelijks leven beter belastbaar bent. Uw belasting en uw belastbaarheid worden in dit programma op een verantwoorde wijze op elkaar afgestemd.

JA, IK WIL NU MEER INFORMATIE