8 PERSONEN GEZOCHT UIT ARNHEM e.o. voor het 12-Weekse Burnout Programma

JA, IK WIL MEER INFO >

"Leer omgaan met stress en ervaar meer rust en balans in het dagelijks leven"

Aanmelden kan nog een paar dagen!

people profiles

 Nog slechts 5 plekken beschikbaar!

Is de bekende spreekwoordelijke druppel bij je over de emmer gelopen? Wij helpen je graag.

Physique biedt met het individuele burnoutprogramma handvatten om je lichamelijk en geestelijk beter te laten voelen. Je leert beter om te gaan met stress en we helpen je om je leefstijl te verbeteren, zodat je de uitdagingen die op je pad komen beter aan kunt gaan!

Aanmelden kan nog:

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Met het Burnout Programma krijg je:

12 weken begeleiding - leren omgaan met stress

Je wordt voor een periode van 12 weken intensief begeleid door een psychosomatische fysiotherapeut en een psycholoog.

De behandeling is gericht op het leren omgaan met stress, verminderen van spanningsklachten, doorvoeren van leefstijlverbeteringen en het richten op persoonlijke doelen.

De behandelingen zijn individueel afgestemd op de mogelijkheden van de deelnemer. We leveren hierbij maatwerk, waarbij jouw wensen centraal staan!

Een multidisciplinaire aanpak

Je wordt voor een periode van 12 weken begeleid door een team bestaande uit een psychosomatische fysiotherapeut en een psycholoog, eventueel aangevuld met een leefstijlcoach en/ of diëtist.

Na de intakefase heb je, samen met de professionals, persoonlijke doelen opgesteld. Het behalen van deze persoonlijke doelen brengt je naar een beste versie van jezelf. We gaan samen aan de slag met als vertrekpunt jouw mogelijkheden, niet je beperkingen.

Bewezen programma

Het Burnout Programma is bewezen effectief en wetenschappelijk onderbouwd. We bieden onze begeleiding niet alleen op de locatie, maar ook online of op de werkplek aan. Onze professionals van Physique stimuleren en motiveren je 24/7 volgens de nieuwste inzichten en innovatieve technologieën. 

1e afspraak altijd binnen 5 werkdagen
Wij scoren op klanttevredenheid een 8,4
We behalen 87% van onze doelstellingen

JA, IK WIL NU MEER INFO >