GEZOCHT: 8 Personen 

DIE 12 WEKEN PROFESSIONEEL BEGELEID WILLEN WORDEN MET ONS ARTROSE PROGRAMMA!  

IK WIL AF VAN MIJN PIJN >

Aanmelden kan nu nog! 

people profiles

Nog slechts 5 plekken beschikbaar!

Pijnvermindering door Professionele Begeleiding
Ervaar gerichte pijnverlichting met ons Artroseprogramma. Onze fysiotherapeuten bieden deskundige begeleiding, specifiek ontworpen om pijn te verminderen en mobiliteit te verbeteren. Een op maat gemaakt programma om jouw welzijn te bevorderen en comfort te herstellen.

Met het ARTROSEPROGRAMMA krijg je:

Wekelijks begeleid trainen met een fysiotherapeut

Je wordt voor een periode van 12 weken, 1x per week individueel begeleid door een fysiotherapeut. Daarnaast kun je op de fysiotherapie locatie in Arnhem Noord onbeperkt gebruik maken van onze fitness faciliteiten.

Door te bewegen kun je pijn verlichten en eventuele beperkingen verminderen. Bovendien houdt het je spieren sterk, je gewrichten soepel en de geest gezond.


 Vergoeding uit de basiszorgverzekering

Ons Artroseprogramma wordt 12 keer vergoed uit de basiszorgverzekering bij knie- en heupartrose. Vraag jouw huisarts om een verwijzing!

Let op: Zorg uit de basisverzekering maakt aanspraak op het eigen risico.

Pijnvermindering door Professionele Begeleiding

Physique is officieel NLActief erkend als Preventiecentrum. Een Preventiecentrum gaat net een stapje verder dan de reguliere dienstverlening. Hierdoor is Physique optimaal ingericht om mensen met chronische aandoeningen en/of blessures effectief te begeleiden.


De therapeuten en instructeurs bij Physique zijn opgeleid naar een hoog kennisniveau en werken met protocollen en programma’s die bewezen effectief zijn. Op Zorgkaart Nederland scoort Physique gemiddeld een 8.6!

IK WIL AF VAN MIJN PIJN >

"De aandacht en gerichte begeleiding van Garai gedurende een langere periode heeft veel goeds opgeleverd. Het artrose programma heeft mij een aanzet gegeven om op een juiste manier te blijven sporten. Dank daarvoor!"

— Sophie