• Bekijk ons lesrooster
 • Openingstijden

  OpeningstijdenX

  MAANDAG07.45 tot 22.00 uur

  DINSDAG07.45 tot 22.00 uur

  WOENSDAG07.45 tot 22.00 uur

  DONDERDAG07.45 tot 22.00 uur

  VRIJDAG07.45 tot 21.00 uur

  ZATERDAG08.00 tot 13.00 uur

  ZONDAG08.45 tot 13.00 uur

 • 026 370 0243
 • Contact

Afvallen voor kinderen

Fit4Kids – Afvallen voor kinderen


Fit Kids

Fit4Kids – Een beweeg- en leefstijlprogramma voor alle kinderen die kennis willen maken met een sportcentrum.

Waarom kiezen voor Fit4Kids? Omdat een kind met overgewicht zich soms schaamt of gepest wordt, kan het zich onzeker en eenzaam voelen. Overgewicht op jonge leeftijd vergroot de kans dat iemand later last houdt van overgewicht. Een kind dat te zwaar is, heeft meestal meer moeite om te bewegen en te sporten. Het doet minder snel mee aan spelletjes die veel energie kosten. Overgewicht is schadelijk voor de gezondheid van uw kind. Het brengt allerlei lichamelijke en psychische problemen met zich mee. Het is uw verantwoordelijkheid om de gezondheid van uw kind te bewaken.
Daarnaast is het voor kinderen zonder overgewicht belangrijk dat zij plezier ervaren in het sporten. Physique is een preventiecentrum, kinderen zonder overgewicht zijn ook welkom in deze groep. Door de groep te mixen wordt er geen onderscheid gemaakt en staat plezier van bewegen centraal. Bij Fit kids hoeft u zoon of dochter zich niet te schamen! De kinderen zullen in een groep van maximaal 12 kinderen een gevarieerd sportaanbod aangeboden krijgen, om zo het plezier in sporten naar boven te halen.

Voor wie?

PHYSIQUE centrum voor sport & gezondheid is onder meer gespecialiseerd in de behandeling van (extreem) overgewicht bij volwassenen en kinderen. Ons Fit4Kids programma is bedoeld voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar, met of zonder overgewicht. Hoofddoelstelling is uw kind plezier mee te geven met sporten en hiermee een goede basis te leggen voor een verbeterde en actieve leefstijl. Hierbij kan afvallen een individueel doel zijn.

Vergoeding van de kosten

Het programma wordt gedekt door de zorgverzekering, u betaalt slechts een eigen bijdrage van €25,95 per vier weken! Met een Gelrepas betaalt u een eigen bijdrage van €12,95 per vier weken. Meld uw zoon of dochter hieronder geheel vrijblijvend aan en wij nemen contact met u op.

Lestijden en instructeur

*Momenteel zit de groep vol. We starten in september weer met een nieuwe groep. U kunt uw kind daar alvast voor aanmelden.

Bekijk het lesrooster voor de lestijden en de instructeurs. Virtuagym platform of app.

Aanmelden Fit kids

Aanmelden Fit kids

Voornaam
Achternaam
Voornaam kind
Achternaam kind
Sending
Over ons | Lesrooster | Klantenservice | FAQ | Vacatures | Voorwaarden | © 2016-2018 Copyrights - Physique Preventiecentrum BV